retard roundup #7

 • de ce caută românii subtitrări pe internete? majoritatea nu pot scrie în limba română. oare au probleme şi cu auzul?

 • apropo de subtitrari, unii dintre voi îl ştiu pe lovendal. acum are site. numai cu exclusivităţi bune. el si cu spammerii de la ozi.ro, tot ce găsim pe net şi nu e semnat e exclusivitatea noastră.

 • bă, eşti tâmp? nu, sunt braşovean! cam asta e discuţia cu unii cerebrali din orasul de sub Tâmpa. aparent, am intrat sub roţile unui tir. dacă el zice, eu îl cred. eu zic că el a intrat înapoi pe unde a ieşit. mă credeţi?

 • cocoşelul asta e unul care lăsa câte un comentariu de un rând la fiecare articol, în stilul în care a ajuns celebru viermele irelevant. când a văzut că nu îi mai aprob comentariile, a început să dea dume. aparent, realitatea.net are trafic mai mare decât zoso.ro. cine ar fi crezut? în mod sigur nu un retardel ca el, care a făcut o investigaţie şi a aflat, pe surse, că eu am traficul mai mic! SURPRIZĂ!
  update: informaţiile lui erau luate din alexa. deci nu, nu e prost puţin.

 • menţiune specială pentru javrilă, eticul şi miticul onlineului, omul pentru care logica şi argumentatia sunt noţiuni străine:
  – “cocoş, tu ai spus pe blog că România nu are bloggeri de top. pe bune?” 
  – “mă bazam pe o cercetare sociologică, ştii tu care”
  – “aia a apărut la 6 luni după ce tu ai spus tâmpenia de mai sus”
  – “eşti şantajist şi mincinos”

 • alt analist. culmea e că am traficul mai mare decât ciutacu şi arhi, dar asta NU CONTEAZĂ în fata analistului imbeciluţ. el face analize, nene!

 • colecţia obişnuită de viermi irelevanţi.

E trist în blogosferă. E trist să nu îţi dai seama că spunând cretinisme nu vei fi băgat în seamă de nici un blogger respectabil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Ce-mi plac mie copilaşii care o ard cu „poţi să-mi dai ban, oricum nu mai intru”. Şi după aia se întorc să-şi bage şi ei puţulica pe unde găsesc.

  Da ăla care îţi zicea că habar-n-ai cum merg treburile prin online, că tu porneşti cearta şi ăştia mici o continuă, că aşa merg treburile, e un adevărat monument. Al prostiei.

  Uite de-aia zic mersi că n-am un blog foarte cunoscut. Prea mulţi retarzi pe internet.
  De-aia era mişto pe vremea dial-up-ului. Era scump şi erau mult mai puţini proşti. Şi ăia care erau oricum n-aveau treabă cu bloguri, forumuri, şi alte chestii.

  00
 2. Trecând de zâmbetele iniţiale, oamenii de la ultimul link chiar au probleme. Sper, pentru binele lor, că sunt plătiţi să te înjure, altfel e de domeniul psihiatriei. O reacţie normală în faţa unui blog de căcat e să închizi tabul şi să nu mai revii, nu să începi să înjuri.

  Aşadar ce-i face să te înjure?

  00
 3. Mie îmi plac ameninţările de genul: „Las’ că te prind io la mine în faţa blocului…!!!”
  :)))
  Pe ăia de zic că eşti virgin încă nu i-ai luat la pulă?

  Acum să vorbim şi ceva mai seios. Eu cred că majoritatea exemplele date de tine sunt persoane între 13-20 ani.
  Nu înţeleg de ce nu îi ignori total. Chiar merită acest minim de atenţie? Cred că peste câtva timp, când îşi schimbă vântul direcţia şi le mai vine şi lor ceva minte la cap îşi schimbă şi părerea.

  00
 4. Stiu ca eu am pareri irelevante (asa zice Arhi) dar mie mi se pare absolut distractiva colectia. Cu tot cu adrese. Eu unul, as cumpara o carte cu astia!
  Ceva cu titlul „Revolta Râmelor Retarde”, ori „Tzipete si soapte din Beznă”… ceva gen, zic.

  00
 5. Le-ai dat deja destul timp de antena pentru a deveni si mai importanti in mintile lor rasarinde. Fuck’em. Who cares? Ignoranta doare mai tare :)

  00
 6. confirm, are trafic mai mare:))))

  00
 7. unii nu inteleg nimic din tot blog-ul asta si e pacat! un blog nu e technic, nu e o statistica. un blog e in primul rand social! si retarzilot le lipsesc aceasta parte (si nu numai). mergeti ma in spania, cu roaba dupa voi!

  00
 8. Singurul cu care sunt de acord este cel care vorbeste despre accidentul cu tirul.

  00
 9. @jiji: despre Badea Cârţan este vorba?
  De ce esti aşa agresiv, ai uitat să îţi iei calmantele pt. azi?
  Sperăm sa nu se audă în UE de tine că or să ne ceară din nou viză.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube