retard roundup #15

Io am mai mulţi hateri. V-am mai spus ce sunt ăia, gogi mult mai deştepţi şi mai ocupaţi cu lucruri lumeşti decât să mă porcăie pe unde apucă, dar care totuşi o fac, pentru că ei sunt aparent mai deştepţi. Plm, logică de imbecili. Sau de hateri. Doi dintre ei se cred mai breji şi simt că e nevoie să le dau una peste bot, ca să îi ambiţionez un pic

 • Hater #1: de fapt, io nu te urmăresc, dar la câteva minute după ce ai pus ceva pe net eu subliniez greşeli din ea. pana mea, a dat cineva retweet, ce e aşa greu, dar eu nu te urmăresc. că ştiu tot ce scrii/faci e incidental.
 • Hater #2: pe acelaşi principiu, atent la tot, dar nu te citesc/urmăresc, da?

Luaţi la bani mărunţi, amândoi sunt nişte verze. Copolovici îşi bate pla constant de ei la livelog, dar ei sunt atât de orbiţi de faptul că sunt băgaţi în seamă încât nu se prind.

Altfel, colecţia obişnuită:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. oh cumm on, nu poti sa tratezi subiectul monica hategan la modul serios. ramasese ca femeia e nebuna si ne e mila de ea:)))

  00
 2. nu e frumos sa dai muie femeilor handicapate…

 3. Te mai miră faptul că oamenii te vorbesc sau se bagă în seamă aiurea?

  Unii nu îşi pun chiloţii deştepţi în fiecare dimineaţă. :)

  00
 4. Marite blogger, haterul nr 2 nu zicea acolo ca nu te citeste, ci doar ca n-a observat greseala din textul tau. A observat si apreciat corectura lui Cosmin Zodila, si stii de ce? Pentru ca ii corectezi tot timpul pe altii, in timp ce articolele tale sunt pline de greseli.

  Doar nu crezi ca e cineva atat de retard incat sa sustina ca a citit comentariile, dar nu si textele? Ah, wait…

  In rest, multumesc pentru aprecieri. Sunt intotdeauna binevenite, daca-s din partea bloggerului nr. 1 al patriei.

  00
 5. Eu am sărit de 1000 de unici într-o singură zi şi deja au apărut specimene de genu’. La tine mă gândesc că e o treabă ‘by default’…

  00
 6. Trebuie sa fie si hateri, nu ai cum sa scapi.Mai devreme sau mai tarziu se gaseste unul caruia i se pune pata

  00
 7. cine e si cu ce se ocupa monica hategan? 2-3 cuvinte, ca s-o googalesc e prea mare efortul..totusi nu putem spune ca nu sunt multe femei, mai mult sau mai putin goale, pe aici :D

  00
 8. Deci s-a contrazis singur haterul ăsta, aici în comentarii; zice ba că nu-s corecte articolele tale, dar se bucură de reclama şi de aprecierile binevenite. Tinere babarez, pe ce nume? pe ce mutră? :)

  00
 9. Si unii se mai intreaba de ce le-am dat block. Nimic nu-i mai relaxat decat sa-i ignori pe acesti indivizi.

  00
 10. @George-Razvan: Sigur ai inteles textul ala ?

  00
 11. Pentru mine ramane un mister cum un hater scrie ceva (evident de rau) despre X si brusc toti haterii lui sunt acolo si se sparg in comentarii care mai de care mai pline de emfaza.
  Ai zice ca n-au treaba unii cu altii, dar pare-se ca sunt uniti la hatereala.

  00
 12. @Vasile, fii capitanul nostru! #cluj

  00