retard roundup #14

 1. Jegul uman Adrian Niculae insista cu tâmpeniile: ba lucrez la MediaPro Internaţional (ignorăm că face confuzie între Interactiv şi International, deh, fost angajat şi troll, o face special, pentru a o putea da la întors), ba am plecat de la Mediafax în 2005, ba stau în garsonieră. Vârsta, vă întrebaţi? 40 de ani. Sindromul are o explicaţie simplă: sunt un om mic, care n-a făcut nimic în viaţă fără ajutorul mamei, dar cred ca sunt mai deştept decât ăia care au făcut una alta.
 2. Imbecil sinistru, degrabă supărat că i-am zis sa nu comenteze pe aici şi să continue să mănânce rahat prin alte părţi. Nu vă puneţi cu oamenii care ştiu ei de undeva totul, trăiesc în lumea lor.
 3. Tudor Mateescu face spam. Sigur, un asemenea seo expert, care face milioane din blog, n-ar avea nevoie de asemenea practici. Dar putem deduce că MLMurile pe care le promovează nu prea fac doi bani.
 4. Retardel. Am şters câteva sute de articole de pe blog, cu tot cu comentarii, lucru care se vede la statistici. Dacă dăm la o parte numărul scăzând de articole, putem deduce că pe aici nu mai comentează nimeni. Şi o facem. Şi ne mândrim cu asta.
 5. Retardel 42 ani. La fel de prost ca o cizmă. Apare la toate articolele despre mine şi emite doct păreri. Ba nu mă mai citeşte nimeni, ba nu mă mai invită nimeni nicăieri dacă am scris ceva, ba el nu mă mai bagă in seamă. Am încercat să raţionez "nu mă bagă in seamă » scris asta peste tot" cu el, dar n-am reuşit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Neata Zoso. Ai ramas dator cu anuntarea castigatorului la concursul Bon Jovi.

  00
 2. Parca ar fi chatul de la jocurile de pe garena :)))) .

  00
 3. Da ti-ai facut ceva prieteni :-)

  00
 4. Si eu sunt de parere ca n-are trafic. Da’ sa vezi duda, gogule, nitel trolling reusit la un post de-al acestui lipsit de unici e mai profitabil ca un link direct dat de cate unu :))

  00
 5. Acu, eu, sincer, nu inteleg toate razboaiele astea. Nu ii inteleg nici pe aia de stau toata ziua sa te muste de cur dar nu te inteleg nici pe tine de ce iti pierzi timpul raspunzandu-le si coborand la acel nivel – acel „retardel” ma enerveaza.

  Nu intru pe blogul tau pentru asta. Intru fiindca din cand in cand gasesc posturi foarte interesante si apropiate de modul meu de a gandi.

  Asa ca lasa-i in pace.

  00
 6. Niculae ala e chiar penal insa adevarul e ca si celebrul user „de pe cg” a ridicat un rahat la fileu numai bun de munitie pentru prastie sau teava de cornete. Cine se aseamana…..

  00
 7. pai se iau dupa arhi… el a fost unul dintre cei care il „muscau de cur”… e ca si cum ti-ai face reclama gratuit… cine plm a auzit de Dan Tanasescu?… probabil maica-sa si inca vreo 2 amici… acuma cei 1000 de unici pe luna o sa auda de el… iti dai seama… aud 1000 de oameni de el… intr-o luna… nu cred ca l-au bagat in seama atatia in cei 42 de ani… :D

  00
 8. @Camionagiu Ai zis-o bine. :)) De unde dilema asta? Numai sa vezi, ca sa aiba succes trebuie sa fie printre primii comentatori. Cu putina grija nu ii mai trebuie trafic din google si nici din alte parti :))

  00
 9. Cainii latra, caravana trece. Toti comentatorii pe care i-ai enumerat imi aduc aminte de ciobanescul mioritic al unui prieten, care era latrat de toate potaile dintr-un parc. Reactia era de genul „like a boss ” si”haters gonna hate”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube