religia proştilor

to all my stupid criticsCitez dintr-un email primit pe adresa redacţiei:

Cine este Zoso? Raspuns: Un anonim care se crede cunoscut.

Ok. De acord că există lume care n-a auzit de mine şi nu cred că e o problemă.

E amuzant însă că exista oameni care simt nevoia să îmi spună asta. Şi ironic.

Eu cred că Zoso e un anonim.

Ok. Dar, tu declari asta la el pe blog? Nu e un pic redundant, ca să nu zic prost sau aiurea? Mă vedeţi pe mine că intru pe blogul imbecilului de Petrişor în fiecare zi să îi spun că e prost şi că nu îl citeste nimeni? Nu. Tocmai, ignorându-l îi comunic adevărata lui valoare. Ce folos să scriu că nu ştie să îşi scrie adresa blogului în comentarii? Sau că Iann i-a tras o muie subtilă?

Nu va plăce zoso? Nu veniţi pe aici! Cel mai simplu! Nu vă place Vadim? Nu îi cumpăraţi revista şi nu votaţi pentru el! Nu vă place OTV? Nu îi urmăriţi! Nu câştigaţi nimic dacă staţi cu ochii beliţi în ecran, căutând lucruri de comentat!

Să fie oare mentalitatea noastră care iese la suprafaţă, după atâţia ani de suprimare? Am o părere! Ea contează! Nu, nu contează, fuck off stupid! Mergi şi fă ceva util cu viaţa ta şi apoi vino să spui ceva. Anonimii sunt neimportanţi pentru că…sunt anonimi! Se aşteaptă cineva ca eu să am o revelaţie bazată pe părerea unui imbecil care nu se semnează?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Nu stiu cine e Petrisor, dar Iann i-a zis-o foarte bine, iar treaba spusa de el se aplica tuturor spamerilor care comenteaza doar de dragul de a comenta sau de a-si face trafic.

  Si eu ma simt acum putin spammer, petru ca ti-am comentat 2 articole unu` dupa celalalt si tocmai de asta la comentariul asta am scos adresa catre blogul meu.

  Din articolul de mai sus si din ce spunea Iann r trebui facuta o insemnare in care sa le explici unora cand incep sa devina spamemri, pentru ca ei chiar nu inteleg si insista sa fie bagati in seama.

  00
 2. Sa fim seriori, fara pupincuristi aka spammeri nr. comentariilor de la un post ar scadea drastic, si asta pentru ca sunt putini care chiar au ceva de spus.

  00
 3. Unii îmi zic mereu că nu le place muzica noastră. Cine te pune să o asculţi? Şi dacă nu-ţi place, de ce revii cu aceeaşi afirmaţie over and over again? Nu ai VH1, n-ai Deezer, n-ai şi tu altă treabă? :-)
  Subscriu Zosoului :-)

  00
 4. @zetu: iar tu nu cazi in categoria aia. i know.

 5. :D Asta cu „power to the people” e ca mitul ăla cu petiţiile. „Să facem o petiţie online, că se rezolvă!” Isterici!

  Eu i-am educat deja pe ai mei pe Yahoo 360. Le-am zis de la început că nu le dă nimeni premii dacă-s dobitoci. Celor care mă muşcă de fund le zic că partea gustoasă e în faţă. ;) Dacă comentează pertinent când greşesc eu, bravo lor, dar dacă mănâncă borş îi aşteaptă ignorarea şi menţionarea periodică în topul prostiei.

  00
 6. „Nu câştigaţi nimic dacă staţi cu ochii beliţi în ecran, căutând lucruri de comentat!”

  Adica sa nu facem ce faci tu? Mersi pentru sfat.

  00
 7. imi place ca te compari cu OTV si Vadim… :P

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.