Reduceri software la început de iarnă? Sau de Paște?

Nu știu cum e vremea la voi, dar pe aici a venit iarna. Ninge de 2 zile, mi-au înghețat magnoliile și visele, noroc cu bitcoiul, care crește ca Făt-Frumos.

Cu ocazia Paștelui, oamenii de la Godeal au Easter Deals, reduceri la tot ce e bun și sigur pentru o primăvară frumoasă, plină de zăpadă și schiat și ouă de Paște.

Ce avem în meniu?

Cu codul „SGO62” aveți reduceri la pachete:

Cu codul “SGO50″ aveți prețuri surpriză la următoarele

Alte softuri utile

 

GoDeal24.com sunt vechi pe piață, au prețuri bune, plata prin Paypal și răspund rapid la mailuri (service@godeal24.com).

Pentru specialiști și cârcotași:

„Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale «folosite», permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet.” (link)

(articol sponsorizat)

 

240315-720p-gd24

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

 1. am luat mai demult alea „2 keys” și am avut surpriză că mi-au trimis doar 1 singură cheie… a trebuit să folosesc aceeași cheie pt instalare pe 2 sisteme…
  a mers… dar nu a fost „2 keys” ci „2 system installs”.
  Nu știu dacă mai sunt active, acum sistemele alea sunt undeva pe vapoare (la propriu – unul e un laptop care se plimbă prin Mediterana acum, altul e prin Marea Egee)

  10
  • Păi și le-ai scris despre asta? Și eu am comandat 2 key de la ei și mi-au trimis 2 separate. Dacă nu ai primit la fel, trebuia să-i fi contactat și sunt sigur că se remedia.

   30
 2. Ieri a fost ziua internațională a procrastinării. E obiceiul ăla nesănătos se pare, de a tergiversa, a amâna sa faci lucruri sau să iei decizii. Cică tergiversarea ca mod de viață e asociată cu înrăutățirea sănătății mintale (depresie, anxietate și niveluri de simptome de stres), dureri invalidante ale membrelor superioare, comportamente nesănătoase ale stilului de viață (calitate slabă a somnului și inactivitate fizică) și niveluri mai scăzute ale factorilor de sănătate psihosocială (singurătate mai mare și dificultăți economice mai mari).
  Asa ca nu mai amân cum am facut cu precedentele reduceri postate :))

  10
 3. Cumparat 3 bucati acum 1 luna, prin Paypal. Fara probleme.

  10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube