Reduceri de speriat de Halloween la licențe?

Nu înțeleg de ce Microsoft se mai chinuie cu Windows. Face atât de mulți bani din orice altceva încât ar trebui să scoată un OS la 10 ani, lumea să dea din umeri, să dea “OK, update”, să fie fix la fel, să păstreze setările, să nu ocupe încă 2gb la fiecare monthly fix și să meargă.

Cred cu tărie că nici unul din inginerii care lucrează la OSurile astea nu au venit cu ideea genială de a lăsa un PC deschis 3 luni cu Windows și apoi să investigheze de ce crapă din senin doar stând, fără să faci nimic pe el.

Eu sunt încă pe Wiindows10 și merge. Dacă mai repară probleme până în 2025, cum au anunțat, până prin 2027 o să meargă brici. Când o să trec direct la Windows12, care va fi anunțat în 2025 și vor avea 2 ani să îl repare și să îl facă funcțional.

Și poate, poate, mă lasă să șterg WinSxS, așa, de amuzament. Mă descurc eu după aia cu ce era acolo.

Anyway, Godeal au Halloween Big Sale, unde puteți cumpăra licențe la prețuri bune.

Codul "SGO62" vă aduce 62% reducere la:

Codul SGO50 vă scoate 50% din:

Pachete la prețuri bune:

Alte softuri utile

GoDeal24.com sunt vechi pe piață, au prețuri bune, plata prin Paypal și răspund rapid la mailuri (service@godeal24.com).

Pentru specialiști și cârcotași:

„Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale «folosite», permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet.” (link)

 

231016-720p-gd24

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Daca chiar se inchidea filelist mai intelegeam articolul dar asa… :P

  Windowsul si Office ar trebui sa fie evergreen si gratis pentru utilizatorii casnici.

  Indecis. Tu ce zici?1223
  • Tu de ce nu muncesti pe gratis?

   Indecis. Tu ce zici?3014
  • Windows-ul e atat de ieftin incat e practic gratis. Si aici ma refer la varianta retail cumparata de pe site-ul MS, nu astea grey market cu validitate discutabila. Am dat aproximativ 100 de euro pe Windows 8 Pro retail in 2011, de atunci pana acum am schimbat de 3 sau 4 ori sistemul si l-am upgradat intre schimbari si am facut update la toate versiunile de Windows de atunci, totul cu o singura licenta. Si nu vad nici un motiv sa nu fie valabila si de acum incolo inca xx ani.

   77
 2. io inca am windows 7 pe un dinozaur cumparat prin 2009. si merge…ok, nu mai pot sa instalez aproape nimic pe el, dar e perfect pentru ce fac cu el. bine, nici nu fac mare lucru :)

  23
  • Asa e si un moș la mine la bloc, are un Renault de-o seamă cu el, si masina merge foarte bine. Bine, ce-i drept, nici nu prea merge cu ea, dar pentru pornit motorul si stat pe loc in garaj și șurubărit e foarte buna :)))))

   30
  • Cred ca exista site-uri de tipul „old version” unde poți găsi versiune de navigatoare si alte software pentru windows 7. E nasol totuși ca riști daca navighezi pe el cu versiuni vechi. Doua din putinele lucruri care inca se actualizează (si-mi place asta!) chiar si pe Windows 7 sunt Thunderbird (client de mail opensource) si ca sa-i fac plăcere lui Vali, BTS (BitDefender Total Security), atâta ma amuza ca ma tot alertează de versiuni neactualizate de Chrome, Edge si Skype, dar realizează singur ca n-are cum sa le actualizeze…

   00
 3. „Nu înțeleg de ce Microsoft se mai chinuie cu Windows. Face atât de mulți bani din orice altceva ”

  Microsoft are 3 divizii mari: Productivity and business processes, Intelligent cloud si More personal computing

  More personal computing = Windows + hardware (surface+XBox) + jocuri. Adica Windows, ca restul e maruntis. Divizia face 34% din cifra de afaceri si 29% din profit, conform rapoartelor financiare ala Microsoft din ianuarie 2022.

  Nebuni ar fi aia de la Microsoft sa renunte la banii aia. Pretul pentru licente a tot scazut, e adevarat, dar sa nu uitam ca discutam de o piata de 1,5 miliarde de PC-uri cu Windows.

  30

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube