RED HOT CHILI PEPPERS vin în România!

Red-Hot-Chili-PeppersPe 31 august, pe stadionul Naţional, Red Hot Chili Peppers vor susţine un concert in cadrul turneului de promovare al albumului “I’m With You”.

Din comunicatul de presă:

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012, confirmat in sfarsit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima data in Romania, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”, si se va desfasura pe National Arena.

Cel de-al zecelea material discografic al trupei se numeste „I’m With You” si a fost lansat in luna august a acestui an,  clasandu-se inca de la debut pe prima pozitie a topurilor din 17 tari. Odata cu lansarea noului album, trupa -  in formula Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith si Josh Klinghoffer – a pornit intr-un turneu de promovare ce a cuprins pana acum tari din America Latina, Asia si Europa. Pentru 2012, au fost deja confirmate concerte in Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Elvetia, Finlanda si desigur, Romania, pentru prima data in cariera trupei.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare marti, 13 decembrie, online pe www.myticket.ro, ulterior urmand a fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. BY THE WAY!!!!!

  00
 2. FUCK YEAAAH! Si stop bitchin’ ca a plecat Frusciante, sau ca Anthony arata ca Hitler, Josh Klinghoffer rupe si ultimul album e foarte tare, chiar daca e diferit de chestiile mai vechi

  00
 3. Ba, daca si astia se inbolnavesc in ultimul moment si anuleaza turneul… I don’t want to live on this planet anymore!

  00
 4. @lx şi tu ţi-ai luat bilet la depeche mode în 2009?;))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube