Red (2008)

Recital fenomenal Brian Cox. Noel Fisher e un actoras prost, iar Tom Sizemore face un rol prost. Dar, daca v-a placut “Secondhand Lions” sau “Three Burials of Melquiades Estrada”, o sa va placa si asta.

Filmul nu este iesit din cale afara, e povestea unui om care pierde cel mai bun prieten si incearca sa obtina scuze. E o scena in videoclipul “Vato” al lui Snoop Dogg, cand la un moment dat apare acesta cu o moaca de om trecut prin multe. Cam asa este si Brian Cox. Filmul merge incet incet spre un final oarecum previzibil, dar asta conteaza mai putin pentru reprezentatia artistica.

[rxmovie-329566]

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

  1. Secondhand Lions a fost un film absolut superb, fara cuvinte. Mie cel putin mi-a placut foarte mult, poate si pentru ca au jucat Robert Duvall si Michael Cain. Si pustiu ala mic Haley, (cum l-o chema) a avut o interpretare foarte buna. La inceput l-am privit cu retinere, (am zis ca ma uit doar pt Cain si Duvall) dupa aia pe masura ce minutele treceau eram tot mai captivat de film. Pentru cei care nu l-au vazut merita sa-l vada, eu ma voi mai uita inca odata la el in seara asta. Next up is Red. 🙂

    00
  2. Si nu puteai sa pui link de IMDB ?
    Ai mai bagat cativa euro in buzunar…

    00
  3. @Alin: serios? de unde stii?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube