Record inedit Paginademedia: a reușit să pună toate linkurile greșit!

Când sunt comunicatele alea în care se laudă cu jurnalism, când sunt plânsetele alea cu publicul care nu susține jurnalismul indepedent, vreau să vă gândiți la asta: PaginaDeMedia a reușit să pună aproape toate linkurile greșit într-un articol. După 12 ani de presă online, echipa lui Obae OAveamȘiEu reușește să greșească 6 linkuri din 8. Unul era către ei, ar fi fost aiurea să îl pună greșit.

Ăsta e nivelul. Dacă nu e periaj profesionist sau furt de știri și de poze, își dau măsura competenței. Serios acum, are cineva impresia că oamenii ăștia fac jurnalism dacă ei nu sunt în stare să pună un nenorocit de link? Crede cineva că au ceva în cap dacă nici atâta nu fac?

Sigur, când e pe bani, pun câte 12 linkuri în articol.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Pare sa fie un CMS foarte prost facut care adauga http:// (cu spatiu?) la link-uri, in loc sa detecteze daca link-ul are deja protocolul in fata si sa nu mai puna nimic daca nu e nevoie. Si daca scotea automat protocolul din input tot era gresit ca afisa link-uri cu http in loc de https asa cum sunt 99% din site-uri.

  Dar cui sa-i pese… programatorii sunt scumpi.

  122
 2. Aici gresesti, scuza-ma. Sunt 7 gresite cu a lui Rengle cu tot.

  61
 3. Tu ai impresia ca ei stiu ce fac si cum sa puna link. Articolele alea de spui tu ca sunt ok dpdv tehnic, sunt primite in html si cam atat. (Copy/paste – publish)

  Ai asteptari prea mari de la ei/el. Sunt prea calici sa plateasca oameni competenti care sa raspunda. “Merge si asa” iar lumea inca mai da click.

  20
 4. Obae wa mou shindeiru

  90
 5. Era un articol azi pe G4media în care scria “Dobrovolsvhi” de 5 ori. Le-am atras atenția, au corectat in 4 locuri, în unul (plus în URL) a rămas.

  12
 6. Probabil ca este mai mult despre alegeri decat despre competente.
  Alegerile alea decente ( nu mai fi jegos tot timpul ) te ajuta foarte mult.
  Cred ca astea 4+ minute ar putea face minuni in presa din orice tara.
  Macar de ar incepe unul din ei.
  https://www.youtube.com/watch?v=n0Justt93iU

  00
 7. Sunt acolo doi omuleți care comentează zilnic și urlă sus și tare cât de mișto este Antena 1. Dacă le zici ceva cât se poate de politicos, se atacă și te înjură (nu știu ce zic, că dl. Obae face moderare și apar steluțe). Am reclamat chestia asta, nu i-a păsat, nu mi-a aprobat comentariul, sau ultima oare când am verificat nu a făcut-o. Nu mai comentez la el pe site. Pot trăi și fără asta.

  Oricum, site-ul lui arată fad, iar articolele sunt mai mereu cu greșeli de scriere sau de logică. Dacă li se semnalează, corectează punctual și cam atât. Dar na, poate sunt eu prea cârcotaș și nu apreciez suficient acest tip de jurnalism. Sunt “hetăr”, cum zice o clasică doamnă în viață.

  31
 8. Ma intilnesc zilnic cu Obae in fata scolii, dimineata cind aduce copilul, l-am vazut ingindurat …

  01
 9. Ei de fapt sunt smecheri, nu tre sa aleaga un protocol, vor sa arate ca au bani de amandoua. “Faraonu, am protocoale, proto-protocoale”. 😀

  11
 10. de ce nu href=”//blabla.com/…” ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.