Reclamă la CET Vest, varianta online: Holcim

Se dă chestia asta:

20150609083920409

Care e o campanie Blogal Initiative pentru Holcim. Holcim, care tocmai s-a unit cu Lafarge, devenind astfel cel mai mare producător de ciment din lume. Deci, în mod evident că au nevoie de o campanie Blogal!

Legătura cu CET Vest e simplă: pe vremuri, ziare gen Ziua sau EVZ aveau reclamă de la centralele termice ale orașelor, pentru că îi strângeau de ouțe pe oamenii de acolo, ca și cum puteai să te debranșezi de la CET Govora și alege CET Buzău ca furnizor de agent termic. Acum, e destul să fii lingău PSD.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. E ca reclama la ANAF ce ruleaza des pe antena3 zilele astea. Bani sifonati.

  00
 2. Sunt eu hater daca ma gandesc ca e de porc sa te duci nepregatit la un eveniment, sau nu inteleg eu care e treaba cu blogurile?

  00
 3. Da-i in puma. Cumpar de Carpatcement. Muhahahahaha.

  00
 4. targetare frate

  00
 5. Holcim care tocmai s-a unit cu Lafarge- in traducere- vor concedia 3/4 din personal si vor muta headquarters la Cuca Macaii si daca nu-ti place pa si pu.

  Acu fo 5 ani cand eram eu acolo pe un contract, Lafarge tocmai cumparasera Tarmac- si au inchis un centru de 800 de oameni- well, l-au mutat la 120 de km distanta, si daca nu poti sa-i faci in fiecare zi sucks to be you.
  Noul sediu era mai mic, la dracu in praznic in Wolverhampton si de tot rahatul. Lafarge sucks ass.

  00
 6. Nu stiu de ce, mi-am adus aminte de Ciubotaru… mai traieste? :)

  00
 7. Corporate social responsability. Nu știm noi ce e bun, mâncăm țipla.

  00
 8. Director PE Mediu, pe bune?????? Ceilalți ce vor fi? Directori PE Resurse Umane, Directori PE Producție? Mă cam leg de detalii, dar te aștepți ca un om care participă la o astfel de campanie să știe măcar una din două: limba română sau denumirile dintr-o organigramă….

  Cumva e ironic că niște anonimi ajung să se joace de-a directorașii și compania care plătește pentru campanie consimte așa ceva, iar „joint venture-ul” se va solda probabil cu disponibilizări, comasări…Probabil Lafarge și Holcim nu prea știu cum să gestioneze problema pozițiilor manageriale duplicate, rezultate în urma unirii și s-au gândit să cheme niște habarniști din exterior care să vadă cum e să fii Director PE ceva, timp de o zi….

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube