Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Producatorii americani trebuiau sa se reorienteze de mult.

  00
 2. Super adevarat!!! Honda Acord este cea mai buna in clasa din care face parte in state, mile multe, consum mic, reparatii…aproape inexistente pentru o perioada medie de functionare si utilizare. Toyota Camry – alta bijuterie, Subaru – „state of the art”. Gm, Ford, Chrysler – sucks!

  00
 3. Producatorii americani se limiteaza la calitate slaba si tehnologie veche, in speranta ca americanii de rand sunt in continuare prosti. Si multi dintre ei sunt. Sper sa nu creada si Dacia la fel despre romani.

  00
 4. O zis-o bine băieţii, trebuie să recunosc. IMHO SUA nu mai este o ţaă capitalistă. Nu ştiu ce este, dar în orice caz este ceva ce nu-mi place.

  00
 5. japonezele le au batut pe americane in state de mult.si ca tot au triplat astia taxa auto asteptam si reclama cu loganu,stalpul economiei romanesti

  00
 6. Toyota Camry – alta bijuterie

  Pentru ineptia asta meriti batut cu simt de raspundere.

  Toyota Camry NU e masina,ci unealta.E o chestie mare,spatioasa,lenta,ieftina,care se conduce ca un cur.Ca valoare pentru bani pentru cineva care vrea doar sa ajunga dintr-un loc in altul e OK.Insa sa zici ca e „bijuterie” e ca si cum ai spune ca Burger e o bere excelenta sau vinul la PET e foarte bun.

  Bijuterie ?! Mai degraba moartea pasiunii automobilistice.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube