Reclama la Avon e nocivă!

Am văzut o reclamă absolut stupidă la Avon. Ea îşi dă cu parfumul la care se face reclamă, îşi pune o mască şi începe să alerge de nebună printr-o casă unde nişte oameni de bine dădeau o petrecere. El începe să simtă mirosul şi aleargă după ea, precum un câine în călduri. În final se întâlnesc pe balcon, se pupă din ochi şi fac doi copii retardaţi, întocmai ca părinţii lor.

Ştiţi care e efectul palpabil al reclamei? Ţăranii şi ţărăncile care se dau cu două kile de parfum, ca să mute nasul tuturor în lift, autobuz, carfur sau birou, doar doar or atrage ceva!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Cat de true concluzia :))

  00
 2. Ooooooooo,groaznic mi s-a intamplat si mie sa ma aflu in preajma unor persoane care pe langa faptul ca foloseau un deo. de 4 lei dadusera si juma’ de tub pe vestimentatie.Horor frate,horor.

  00
 3. Atrage, atrage …. multimea vida.

  00
 4. trebuie pusa o banda pe parfum: “a nu se folosi pe prosti – contagios” :))

  00
 5. Cine ar face asa ceva cu siguranta ar gasi o spalatura cu sapun si apa sub presiune la prima spalatorie auto din cale. Ma gindesc ca cei de la spalatorie vor face o exceptie in cazul unor boi sau vaci care put a parfum… ba mai mult, vor face o spalare pe gratis.

  00
 6. doar doar or atrage un bocanc in zona organelor reproductive, oricare ar fi acelea, din partea mea.

  00
 7. mai grav e cand taranca vine cu sotul la film dar se da cu 10 kile de parfum scabos nusht de ce…ca deja l-a prins in plasa. Incearca sa-l chinuie incet si sigur pana la moarte? si, impreuna cu el, pe cei care trebuie sa-i suporte duhoarea timp de 2 ore?!

  00
 8. Poate mai vrea sa mai atraga unu ? Nu poti sti nici o data dorintele tarancelor (sunt mereu schimbatoare).

  00
 9. se vede ca n-ai mai fost de mult cu autobuzul… sa stii ca exista si mirosuri mai dureroase decat cel de parfum in exces…

  00
 10. da, desigur, am uitat sa mentionez ca la sfarsitul filmului roiau barbatii in jurul ei ca hipnotizati. Nici nu mai tineau cont de fraieresteanul de era cu ea.

  00
 11. no offence, dar cine se da cu avon si crede ca e parfum…

  00
 12. Cand am vazut inceputul reclamei am crezut ca e la…Jolidon, cainele in calduri ar fi fost atunci justificabil 😛

  00
 13. partea buna e ca parfumurile de la avon nu au asa un miros persistent asa ca pot sa se dea cu 2 kile.

  00
 14. daaaaaaaaaaa, frateeeee… mai treci cateodata pe langa una si lasa o dara in urma ei… sauu in lift cand simti ca te ustura ochii si ti cade parul din nas :)))

  00
 15. Ai perfecta dreptate. Urasc sa miros parfumul duduii de la 10 cand cobor cu liftul. Taranism crunt sa-ti dai cu tone de parfum! Pardon..apa din toaleta..ca parfumurile costa!

  00
 16. FOarte adevarat =)) foarte tare concluzia

  00
 17. Din tagma reclamei cu tatal care bea cafea ipreuna cu cordacul fie-sii, care-i face complice cu ochiul.

  00
 18. Ştiţi de ce folosesc unii/unele mult prea mult parfum? Pentru le ţine loc de apă şi săpun. Am chiar lângă uşa mea o asemenea vecină. Şi pe gunoi dă cu parfum când începe să-i pută în bucătărie.
  Cele mai mari tâmpenii din comerţ sunt acele băşitoare temporizate de parfum. Şi pute, şi te sperie când eşti la cineva şi trage un pârţ dintr-un colţ.
  De obicei bebeluşilor le este teamă de apa din băiţă. Unora această teamă le persistă şi la maturitate. Se pot identifica uşor, ori folosesc prea mult parfum, ori au alte miresme de producţie prorie.
  Totuşi culmea este vecina de deasupra mea, cam băbuţă ce-i drept. Deviez puţin de la subiect, dar merită. A început şi ea de ceva vreme să folosească saci de gunoi de unică folosinţă în loc de clasica găleată de gunoi. Merge cu săculeţul la ghenă şi în loc să îl arunce, îl goleşte şi merge cu el înapoi acasă. Degeaba-i spui să-l arunce că curge zeama din el, zice că nu contează, îl spală.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube