Sorin Ovidiu Vîntu cumpără Realitatea TV

Am placerea de a va informa ca am incheiat negocierile pentru preluarea companiei Blue Link Comunicazioni, care detine pachetul majoritar in trustul de presa Realitatea.

Aceasta tranzactie a fost perfectata prin intermediul Blue Link Comunicazioni Cipru, al carei proprietar este domnul Vitalie Dobanda, interpusul familiei mele in raporturile juridice si fiscale cu statul cipriot.

In sedinta Consiliului National al Audiovizualului de marti 7 februarie 2006, dl. Vitalie Dobanda ma va reprezenta si va depune documentatia necesara.

O declaratie despre preluarea pachetului majoritar poate fi urmarita in aceasta seara la orele 18:45, intr-un interviu la Realitatea TV.

Cu respect,
Sorin Ovidiu Vantu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

  1. Bine ca si-a cumparat presa, ca sa aiba cu sa-si santajeze adversarii! Lui SOV ar trebui sa i se taie si celalalt picior pentru hotiile pe care le-a facut, dar mai ales pentru delapidarea FNI.

    00
  2. SOV detinea Realitatea TV de un an jumate. Si a AVUT si pachetul majoritar de la Academia Catavencu. Mie personal mi se pare teribil de inteligent tipul iar in interviul de la Realitatea TV chiar s-a vazut chestia asta. Am apreciat si modul in care i-au fost puse intrebarile. Si hai sa fim seriosi cu FNI-urile and stuff… Chestii de genul asta nu se intampla pentru ca un singur om face magarii. Aia a fost ditai ingineria in spatele careia s-au aflat mult mai multzi, vezi alde Vacaroiu si ce nume s-au mai vehiculat prin jurul FNI-ului.

    00
  3. incorect. la catavencu avea 15% doar.

  4. Si multi faceau misto de Basescu, cand acuza ca „grupuri de interese” controleaza mass-media. 🙁

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube