Realitatea nu ştie cum funcţionează lumea reală

Dacă cineva spune că faci ceva ilegal şi tu eşti cu morcovul in fund o noapte şi corectezi repede, să apari după 3 zile cu o scrisoare în care spui că nu făceai nimic ilegal e aiurea.

În momentul în care ai corectat » ai recunoscu ca ai greşit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Articolul lor suna bine, aproape ca te face sa crezi ca nu au furat asa mult. Sincer, legat de mass-media, la noi nu prea ai multe de ales. Intre hotnews care spune stirile altora si realitatea.net care produce o mare parte din ceea ce posteaza pe site – a doua varianta parca suna mai bine – parerea mea 🙂

  00
 2. Lasa ca macar au elicopter sa transmita. Eu nu am vazut pana acuma decat 1 transmisie din elicpoter … in buget nu era prevazut si combustibilul ?

  00
 3. @theStick: Daca ai server bun, e mai stabil site-ul si rezista la un trafic mai mare fara sa dea erori. Optimizare stii ce e? Stii ce vorbesti sau te bagi in seama aiurea?

  00
 4. „…platforma tehnică (servere, optimizare, mărirea benzii de internet)”

  asa se face traficul, prin imbunatatirea platformei tehnice… voi de ce nu stiati asta?

  00
 5. @bogdan ori iti merge, ori nu iti merge, dar cand faci un sait din asta mare, iti planifici de la inceput resursele. e greu sa mai schimbi ceva odata ce piesele is puse in miscare. nu poti sa faci un site si peste 6 luni si sa zici: „uite baieti maine cumparam inca 5 servere, si inca niste banda => poimaine o sa creasca numarul de vizitatori”. doesn’t make sense. (p.s. eu mananc o paine din domeniu asta, si stiu ce zic, dar ma refeream in principal la formularile piariste din articolul ala, aia era problema).

  00
 6. @thestick
  daca pui problema bine de la inceput, poti adauga servere si mai tarziu.

  00
 7. @gupi, corect. dar daca esti un site din asta vizitat si ti se incarca greu pozele(daca ti se mai incarca) sau sta pagina alba pana ti se umple pagina cu continut ai o PROBLEMA MARE. daca totul merge relativ ok, chiar si la numar mare de vizitatori( si stiu ca realitatea a avut multi vizitatori fara problema), nu prea ai cum sa zici ca cumparand servere si banda(din moment ce totul merge ok) o sa iti creasca numarul de vizitatori. stiu la ce va referiti voi, dar eu criticam exprimarea piarista din articol.

  00
 8. =)) si tu nu lucrezi pentru realitatea? (for zoso)

  00
 9. oarecum on topic 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube