Realitatea nu are remuşcări

În replică, Letiţia Zaharia, reporterul Realitatea TV care a transmis „la cald“ ştirea, puţin după ora 21.00, povesteşte că, la momentul primei intervenţii, autorul accidentului era necunoscut.
„Începând cu ora 6.00 dimineaţa, Realitatea TV a dat ştirea din oră în oră, în fiecare jurnal, corect, cu declaraţia poliţiei. Realitatea TV a prezentat ştirea impecabil“, afirmă Vlad Nichita, PR-ul postului.

Din evz de azi.

Eu sunt mai prost şi poate nu pricep. Realitatea ajunge la faţa locului la putin timp dupa producerea accidentului, îl filmează pe Nistorescu (video aici) şi transmite de la locul accidentului, dar nu ştie cine e autorul? Şi abia la 9.28 dau o ştire în care se prezintă autorul, deşi aveau materialul filmat cu 11 ore înainte? Come on, cât de penibil să fii? Le-a luat 11 ore să proceseze imaginile?

Sau, în spiritul românesc, au încercat să muşamalizeze totul şi au aşteptat să vadă dacă se mai sesizează cineva şi când au văzut că lumea urlă după sânge au început să facă pe vitejii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Prostul nu e prost destul, daca nu-i si fudul ….

  00
 2. Chiar ma intrebam daca sunt singurul nebun care a vazut o stire pe Realitatea si alta stire pe net? Incepusem sa ma gandesc ca poate o fi coincidenta sinistra cu doua accidente in acelasi loc, in aceeasi zi.

  Ma-ntreb oare, ziaristii nu sunt la fel de ipocriti precum cei despre care fac reportaje? Cu ce e diferita casta lor fata de cei de la Colegiul Medicilor, fata de CSM, fata de politie, fata de politicieni? Ziaristii de la Realitatea au musamalizat gunoiul sub pres exact precum subiectii emisiunilor lor.

  Cum sa ai filmare si sa declari ca nu stii cine e cand era o gramada de lume cu blitzurile de la telefoane pe sofer si pe masina lui? Cum sa te faci ca ploua cand forumul motociclistilor e plin de dovezi si de martori?

  Ipocrizie, casa ta e in presa. Ma bucur ca sunt inginer, desi si noi avem uscaturile noastre.

  00
 3. 🙂 A faultless description of Romanian media deontology, mate 🙂

  00
 4. Nistorescu nici macar n-a coborat din masina sa vada de nenorocitii aia. Si daca ma gandesc bine, nistorescu participa si pe la emisiunile de genul „smecher de romania” unde ii critica pe nesimtitii care intorceau peste linia conrtinua, pe aia care parcau gipul pe pista de biciclisti si tot asa. Intotdeauna cornelush asta mi-a dat impresia de mare puslama!

  „Bloggerul Zoso a publicat o opinie despre accident…” 😀

  00
 5. Kktul asta de Nistorescu aproape doi ani a comentat cat de nesimtit e soferul roman! Este incredibil! Pacat pt. oamenii pe care i-a nenorocit… sper sincer sa ajunga dupa gratii… cu toate ca probabil va primi o suspendare… As dori sa-l scuip intre ochi… sa i se prelinga asa pe fata…
  Cat despre realitatea… un alt kkt care pute din ce in ce mai tare…

  00
 6. Realitatea comenteaza doar ce-i convine, reprezinta un grup de interese, cum poti sa crezi ca poate da o stire defavorabila actionariatului sau celor din grupul deinterese. Eu nu mai cred in mos craciun de mult!

  00
 7. E clar ca au asteptat ordine

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube