Cam așa se reabilitează în sectorul 2

Licitația finanțată de primărie e câștigată de SC GMCG SRL, care apoi o subcontractează către Lucky Proconstruct, firmă care n-are în obiectul de activitate așa ceva. Și finalul e cel pe care îl vedeți, în care responsabilii din primărie (sunteți mici, primăria lui Onțanu are Șef Serviciu Reabilitare Termică, Dan Covesanu) dau vina pe locuitorii din bloc, că din cauza lor plouă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Pura chestie de bafta, chief. Pur si simplu primaria repartizeaza lucrarile in ordinea inscrierii si habar nu ai ce firma apare, nu o poti alege. Vecinii, care s-au inscris cu un an inaintea noastra, au avut o bafta chioara cu o firma zeiss, le-au lucrat a-ntaia, 8-10 insi zilnic, zi lumina vreo 4 luni.
  Noi asteptam trim I 2018… :)

  00
 2. Dupa 16 (?) ani horror cu Ontanu nu putem avea alte asteptari cu privire la administrarea sectorului… practic, in Primarie sunt tot oamenii lui, contractele sunt in siajul firmelor agreate etc.

  00
 3. Primariile din Bucuresti sunt cangrenate de coruptie, dar am impresia ca la sectorul 2 e cel mai rau. Acolo e organizata o mafie in adevaratul sens al cuvantului, cu ierarhii clare care nu se suprapun 100% cu ierarhiile date de functie. Cu angajati care mai de care, cu un primar 100% de forma, o marioneta perfecta, cu baietasi. Acolo e Omerta si Camorra la un loc. De aia e si sectorul cel mai praf in ce priveste strazile, spatiile verzi, curatenia.

  00
 4. La ce va asteptati daca Romania este tara tuturor posibilitatilor ? :))) Pur si simplu ne meritam soarta !

  00
 5. Ce votezi, aia ai !
  Succes !

  00
 6. Or fi injurat, or fi zis ceva.
  Sau poate n-au tinut post

  00
 7. Un bloc de zeci sau sute de suflete nu e in stare in 30-40 de ani sa adune bani pt propria reabilitare, trebuie implicate primariile in ceva ce trebuia sa-si faca fiecare pt ca blocul nu e al primariei.

  00
 8. Locatarii sunt la mijloc intre primarie si firmele de constructie.Asociatiile de locatari trebuie sa aibe un cuvant mai greu la negocirri.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.