să râdem cu Deloitte

În 2008, lupta cu pirateria digitală ar putea fi câştigată printr-o luptă concentrată, dusă cu ajutorul educaţiei şi al sancţiunilor, ca de exemplu interzicerea accesului broadband, amenzi etc

Documentul pe care n-am apucat sa il parcurg in intregime se numeste „Deloitte analizează evoluţia industriei media în 2008” si a fost comentat pe larg de presa saptamana asta.

Deloitte e una din firmele mari de audit. Surprinde pe cineva ca nu cunosc despre ce vorbesc?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. ROFL, cum au descoperit ei metodologia inovatoare de pus coada la cireasa: interzicerea accesului broadband. Ahahahahahahhaahah, sry, nu ma pot opri, ahahahahahah.

    Iisuse, unii sunt platiti sa scrie imbecilismele alea? Daca un blogger punea aia online, radeau si curcile de ei. Dar de dobitocii astia nu putem rade, ca ei sunt Deloitte…

    00
  2. Interzicerea accesului broadband e o utopie, cel putin in afara chinei si coreei de nord. Acum cand orasele civilizate incep sa fie acoperite in proportie mare de free hots spots (cele mai multe instalate chiar de consiliile locale) si garanteaza accesul oricui la internet (de mare viteza sa spunem).
    Piata media se muta incet incet pe net iar multi oameni pierd bani multi din acest cauza acestui fapt.
    O solutie ar fi pulbicarea free spre descarcare a materialelor cu posibilitatea de a efectua plati voluntar pentru acele produse …. Dar asta nu se va intampla cel putin in urmatorii 50 ani.

    00
  3. Lucian, hai sa nu exageram cu visatul sub clar de Luna. Plata voluntara, dar vei avea pretentia sa vezi un nou LotR, cu costuri de zeci de milioane de dolari?
    Drumul bun este cel al distributiei digitale la preturi convenabile. ITMS a aratat ca se poate.

    00
  4. Acum ma refer la romania, atata timp cat guvernul nu se oboseste sa educe romanii prin campanii publicitare sau alt mod de informare romanii nu o sa invete niciodata ca ei gresesc daca folosesc windows fara licenta, downlodeaza un film sau o melodie

    00
  5. Pai sunt aia de isi lucreaza angajatii pina cad la datorie. Probabil „analiza” a fost scoasa de o „analista”, de-asta 21-22 de ani, soon-to-be-graduate, dar care are in titlul jobului „senior analyst” pentru ca lucreaza in firma de 2-3 ani. De pe postul de secretara a fost avansata „manager assistant” si apoi „senior analyst”.
    Scenariul e valabil si pentru barbati, doar ca posturile difera. Nici macar un search pe google pentru o minima informare nu folosesc si in general repeta ce-au auzit pe la prieteni, cunoscuti, tv….

    00
  6. sa va explic de ce voi sunteti niste prosti care habar nu aveti cum va cheama si ei sunt deloitte?

  7. NOU
    #7

    Greşit!
    Deloitte se referă la sancţiuni individuale, nu la interzicerea generala a broadbandului.

    Genul acesta de măsuri „drastice” nu au nici o treaba cu mass-restriction-urile comuniste din China şi Coreea de Nord. Este vorba de aplicarea sancţiunilor asupra celor găsiţi vinovaţi.

    Astfel de metode s-au mai aplicat, un exemplu, hai sa alegem America, ar fi Kevin Mitnick caruia i-au interzis sa acceseze computere.

    Acum revenind un pic şi la Romania, au oare voie cei cu cazier fiscal pătat să zicem de evaziune fiscală să îşi deschidă o firmă? Un amărât de SRL?

    Restricţii există peste tot. De ce nu ar fi şi o restricţie (care sa se aplice celor gasiţi vinovaţi de sharing) care să prevadă că nu au dreptul la un abonament RDS Link sau un ADSL Clicknet Express?

    Think again! Maine dacă ne prind, poate ne dăm pe dialup. :D

    00
  8. Creşterea semnificativă a numărului de conexiuni broadband în întreaga lume a atras de la sine creşterea pirateriei online. Mărirea vitezei conexiunilor broadband a făcut posibilă pirateria de filme, televiziune şi software.

    Permite-mi să mă îndoiesc că s-au gândit NUMAI la sancţiuni după ce-au scos chestia de mai sus.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.