quickies

  • cat costa sa astupi o groapa? 3.000€, crede primarul Bucurestiului, un doctor credul si un pic securist.

  • zambetul zilei: realitatea nu are incredere in evz. trist. in afara de newsin si de hotnews, care sunt din acelasi trust, cine are incredere in realitatea?

  • impozitul pe profi fictiv.

  • statul plăteste. as vrea sa o văd si pe asta

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Eu incerc sa am incredere in realitate, dar nu in realitatea. Oricum toata presa este un imens cerc al suspiciunilor, cel putin din punctul meu de vedere. Nici macar cei din acelasi trust nu au incredere totala unii in altii si se fac troaca de porci si ma gandesc, acum, la Mircea Baea si Tolontan. Dar mai sunt si alte cazuri asemanatoare.

    00
  2. Numai in Romania se putea sa fie un pret asa „mic” pentru repararea gropilor.

    00
  3. vreau si eu sa adopt o groapa, la banii astia! o fac de numa numa, pun si amprenta lui Elvis in asfalt!

    00
  4. daca vei sapa putin vei afla nu numai ca hotnews nu e in trust cu realitatea, ci ca cei de la realitatea ii aplica acelasi tratament pe care il aplica acum evenimentului zilei.

    sau vei afla ca hotnews era sa fie participant la voxnews…

    00
  5. Mai… Astuparea unei gropi costa 3 mii de euro doar daca bagi in vreo doua laptopuri si niste pietris pe linga ele… Sau daca iti bagi p…ensula in ea de groapa si trebuie sa te opereze ca ti-o ataseze inapoi.
    Totusi, cea mai memorabila faza de ieri, si cred ca de toata luna asta, a fost declaratia lui Vanghelie. Am pus-o aici, dar daca e nevoie o puteti gasi si pe google.

    00
  6. deci prima e dementiala :))))))) 3000 de euro. senzatie. si dupa ce se semneaza contractul ii vezi pe baietii care ies la reparat cu 1 masina din 1900 toamna, o galeata in care pun materialul minute si o mistrie cu care il aranjeaza prin gropi. Dureaza fix 1minut/groapa iar de tinut, tine nu gluma. Va dati si voi seama cat tine reparatia. Da la 3000 de euroi pe groapa cred ca asta e si ideea sa nu tina, ca sa tot repare.
    Cazul descris e din Mures, pe niste stradute nu chiar atat de laturalnice.

    00
  7. Chestia cu plata daunelor e grava. In zona mea au murit zeci de oameni aruncati de pe drum de gropi sau denivelari. Tin minte ca a fost o initiativa a asiguratorilor de a se constitui in parte civila impotriva statului pentru reparatiile daunelor cauzate de starea drumului. A ramas treaba in coada de peste. CE e de facut totusi ? Avocati versati si pofticiosi de bani nu mai sunt in tara asta ? :))

    00
  8. ne miram de prima, dar cand ne vor da fara din cauza „Firmele vor plăti în 2010 impozite pe profituri fictive” o sa o luam grav in mana. Cum toata lumea se chinuie sa evite un blocaj financiar, vine guvernul si iti mai trage una.. astia nu se lasa pana nu ajungem ca in 1995-1997 ca apoi sa dam vina pe „asta e criza ce sa-i faci, Dumnezeu, soarta, ne-au invadat turcii cand eram mici, ne-au abuzat rusii in adolescentza, asta e… „

    00
  9. O groapa costa mai mult ca si-o masina :> :)) Incredibil!

    00
  10. daca 3000 euro costa sa o astupi apai ca sa o faci cat e? 300.000 ?

    00
  11. Cea cu groapa e picatura ce a umplut paharul. Cum sa bagi asemenea preturi ? Pai daca atat costa o groapa, un drum intreg cat o fi ?

    00
  12. exercitiu: in realitate nimeni nu are incredere ca statul plombeaza gropile si despagubeste accidentele din profiturile fictive ale privatilor

    00
  13. groapa: 3000 euro + daune platite de stat = falimentul statului.
    nu crezi ca e vreo campanie populista ca sa ii faca pe oameni soferi sa is iia gandul de la strazi asfaltate si reaparate?

    00
  14. 1. jurnalistul cu asfaltul e prost. el a transformat titlul astfel incat sa para ca oprescu ala e idiot (ma rog, este idiot dar n-are de-a face cu asta)

    oprescu a zis ca MATERIALUL pentru o groapa (material provizoriu, deci nu asfalt calumea) costa 3000 euro, si nu asfaltarea. deci muncitorii, utilajele, hartiile etc. … costa mai mult!

    00
  15. NOU
    #16

    Jurnalista respectivă, adică Diana Zaharia, cea care scrie articolul cu impozite fictive este cel puțin handicapată. Mintal.

    Se repetă în articol cum că: „633 mii de companii sunt înregistrate ca plătitoare de impozit pe profit”. Păi să îi spună cineva prostuței că din 2010 nu mai există microîntreprinderi, toate companiile plătesc impozit pe profit.

    Apoi să îi spună cineva retardei că sunt mult firme care anul trecut au fost microîntreprinderi. Pentru aceste firme, situația în cauză este doar un avantaj, pentru că ce vor plăti în acest an va fi un mizilic pe lângă ce ar fi plătit dacă ar fi fost plătitoare de impozit pe profit.

    Să îi mai spună cineva retardei că o gândire pesimistă de genul „în 2010 ne va merge mai rău ca în 2009” nu ajută pe nimeni. Mă rog, poate ajută totuși dacă Ringier închide definitiv „gazeta” aia la care scriu redactorașe retardate.

    Ce se ascunde și nu se prezintă clar în articol, este că dacă în 2010 ai un profit peste nivelul anului 2009, atunci firma este avantajată în mod evident.

    Articolul este scris într-un spirit de „huo statul!” și nu într-o manieră obiectivă care să analizeze și avantajele/sau firmele care sunt evident avantajate de noile reglementări fiscale.

    00
  16. pe 3000 de euro vin eu din arad si astup gropile! draci, si pentru 1000.

    00
  17. Pentru ca e frumos sa lasam ceva generatiilor viitoare, s-a luat hotararea ca in fiecare groapa din Bucuresti sa fie ingropate cate 300g de aur. :)

    00
  18. O singura greseala e in postul asta: cuvantul „credul” n-avea ce cauta.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube