Publyo, noua companie Realitatea-Stanca

Publyo se va numi noua companie pe care Dragoş Stanca (manager la F5, divizia de internet a trustului Realitatea-Caţavencu) o va conduce şi sub care se vor strânge siteurile companiei (şi sunt multe), altele decât realitatea.net şi money.ro, care vor rămâne în administrarea Realitatea Media SRL.

Domeniul a fost înregistrat acum două luni si momentan acolo zace o pagină goală. Deci nu, Dragoş nu pleacă nicăieri, ci se va apuca şi mai serios de online.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. suna oribil. lipsa crasa de inspiratie

  00
 2. Suna ca si cum o pla a ciocnit un pubis si a venit si un io sa vada ce e acolo.

  00
 3. @Mar Nu e lipsa de inspiratie, ci lipsa de neuroni de a pune idea in aplicatie. If you do understand, well, if not, just read a few books more!

  00
 4. Aberatiu : logica ta ma depaseste.. data viitoare tine-o-n tine, e mai bine ;)

  00
 5. Sa ne-o imaginam pe Andreea Cretulescu… ca face referire la Publyo si cum ea nu prea vorbeste clar.. ii iese porumbelul… Pulo.. :lol: Ce misto o sa fie!

  00
 6. si se mai spune ca femeile sunt cele care se gandesc numai penis… 8O :mrgreen:
  vad ca nici cu baietii nu merg prea departe, in gandire…. :lol:

  00
 7. cat de tont poti sa fii sa ai banii celor de la trustul realitatea-catavencu de acum cativa ani si sa dezvolti doar un f5 falimentar?!?… :?: :twisted:

  00
 8. hmm. pulyo ? :))

  00
 9. Mah, eu nu inteleg o chestie. Suna misto Publio, m-as gandi la publicatiuni sau la Publius Ovidius Naso (un poet). Da de ce plm pune „Y”-ul în Publyo? Care-i faza? E încă mişto să faci de-astea, mai sunt la modă igrecurile inutile?

 10. NOU
  #10

  Ei, da, Dragos Stanca este chiar un geniu :lol: si ief cinciu cel mai de cacat grup ‘newmedia’, si Vantu stie asta:
  https://adevarul.ro/news/societate/sov–n-am-gand-fac-nimic-zoso-bobby-voicu-dau-spaga-asta-basta-1_50ae71ab7c42d5a6639cc590/index.html

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube