protv.ro, sport.ro şi incont.ro spam

Vă vine sa credeţi că nu au nici un fel de confirmare la abonarea pe email? Şi că oricine poate abona orice adresă de email la orice newsletter de-al lor fără probleme?

Primesti aceasta prima serie de newslettere pentru ca, participind la una dintre campaniile "Stop torturarii animalelor!", "Concurs stirileprotv.ro" si "Avem viata in sange", ai intrat automat cu adresa contact@zoso.ro in baza de date pe care echipa Stirilor ProTV o va folosi pentru a distribui newsletterul zilnic sau cel dedicat articolelor de tip Breaking News. Intentia noastra este de a te tine la curent cu cele mai importante evenimente din lume si de a incerca sa te implicam direct in campaniile sociale initiate constant de Stirile ProTV. Daca nu doresti sa mai primesti acest tip de mesaje, te invitam sa folosesti optiunea de dezabonare de mai jos!

Primesti aceasta prima serie de newslettere pentru ca, participand la una dintre campaniile organizate de www.sport.ro sau inscriindu-te in forumul site-ului, ai intrat automat cu adresa contact@zoso.ro in baza de date pe care echipa Sport.ro o va folosi pentru a distribui newsletterul zilnic. Intentia noastra este de a te tine la curent cu ultimele noutati despre evenimentele sportive. Daca nu doresti sa mai primesti acest tip de mesaje, te invitam sa folosesti optiunea de dezabonare de mai jos!

Primesti acest newsletter pentru ca, participand la una dintre campaniile organizate de www.incont.ro sau inscriindu-te in forumul site-ului, ai intrat automat cu adresa contact@zoso.ro in baza de date pe care echipa Incont.ro o va folosi pentru a distribui newsletterul zilnic. Intentia noastra este de a te tine la curent cu ultimele noutati din domeniul economic. Daca nu doresti sa mai primesti acest tip de mesaje, te invitam sa folosesti optiunea de dezabonare de mai jos!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Important e sa se umple borcanul cu castraveti .

  00
 2. Calitate ma, nu intelegi? Asa se face calitate. 2 milioane de adrese, 200 de ron.

  00
  • @Dan: nu e de asta, cineva m-a abonat la ei automat, pentru că, la fel ca groupon si altii, sunt prea proşti să confirme abonarea cu un link trimis pe email.

 3. spamul e la putere, spamul face legea :))

  00
 4. Eh, la urma urmei ce interes ar avea sa confirme abonarea cu link pe mail ? Atata timp cat nimeni nu zice nimic, ei fac spamming cu lejeritate.

  00
 5. Daca cauti pe google un cuvant gen ”nudism” si alegi optiunea sa vezi rezultatele din ultimile 24 de ore, la rezultate gasesti stirileprotv.ro cu un ”reportaj” de acum un an 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.