Protestul Facebook?

A trecut o lună, a mai auzit cineva de Andreea Svet sau de protestul ei de pe facebook? În afară că grupul a devenit privat, ascunzând numărul de luzeri care au aderat la el şi discuţiile lor stupide? Nimic? Ia să vedem ce zice un update de acum o lună:

UPDATE 3 SEPTEMBRIE 2009
Multumesc din suflet tuturor membrilor, mai vechi sau mai noi. Va multumesc si celor care incercati sa murdariti aceasta miscare cu diverse speculatii nefondate. critici neargumentate si limbaj suburban- faptul ca depuneti acest efort inseamna ca va afecteaza ideile lansate de noi. Tin totusi sa mentionez ca incepand de azi vom face o curatenie mult mai atenta in forum- va invitam sa va varsati veninul, frustarile, complexele pe alte bloguri. Vom sterge criticile neconstructive, elucubratiile conspirationale, posturile cu limbaj licentios si orice seamana a frustrare neputincioasa. Aveti tot internetul la dispozitie, respectati va rog acest spatiu in care s-au adunat oameni care vor sa construiasca, nu sa darame.

E treabă serioasă. Propun o petiţie online, pe care să o semnăm toţi, în semn de solidaritate cu sponsorii Florianei Juncan.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. bulan dar daca a facut grupu’ privat or sa mai stie restul lumii de ce protesteaza? sau respectiva protesteaza asa din oficiu? :D

  00
 2. Petitiile online sunt ca niste flegme in ocean

  00
 3. NOU
  #3

  Pai ce vrei sa se mai auda? A testat si ea apele sa vada daca poate sa isi duca la capat interesele(poate poate ii deblocheaza fiscul conturile sau poate scoate niste bani din chestia asta). Nu i-a iesit si s-a calmat.
  THE END.

  00
 4. si mie mi s-a parut ca deodata s-a stins elanul romanilor de a adera la miscarea Andreei de pe feisbuc…..da cand duduia a spus ca prima care a publicat apelu a fost Floriana Jucan… a fost deajuns…pentru cine nu stie…recomand volumul AMBASADORUL….aparitie la vremea scandalului diplomatic de atunci…Imi pare rau ca la vremea aceea nu aveam efectiv bani sa imi cumpar cartea…am imprumuntat-o…..

  00
 5. Made in Romania.

  00
 6. Andreea Svet are o fata de filme pornooooo
  Zici ca a jucat in MILFS like it big :))

  00
 7. hai ca semnez petitia ;;)

  00
 8. ce am avut si ce am pierdut? :))

  00
 9. o ordinara.

  00
 10. Rasar pe internetul asta.. tot felul de ciuperci schizofrenice…

  00
 11. Cand e vorba de initiat actiuni pe internet… suntem cei mai buni. Cand e vorba sa facem ceva concret suntem niste lasi.
  Tocmai de aia nu am dat doi bani pe miscarea de pe facebook. Iti dai seama cum suna…miscarea de pe facebook :))

  Observ ca in presa se pomeneste enorm de orice rahat de pe facebook si twitter si de aia a ajuns si chestia asta o stire.

  00
 12. Mie imi place Floriana Juncan. E o crima asta?

  00
 13. Si mie imi place Floriana JunINcan aia, e buna de tavalit o data de cinci ori dar prostia petitia pe internet si mizeriile de petitii tv gen „noi vrem respect” sunt penibile! Chiar daca oamenii sunt bine intentionati ei ar trebui sa fie mai maturi si sa-si dea seama ca astfle de lucruri nu au succes in romania

  00
 14. @Laura Driha: da.

  00
 15. Ipo, de ce?

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.