prostul deştept

Dacă petreceţi mai mult de jumătate de oră pe orice blog sau forum din ţara asta, veţi observa o particularitate interesantă a oamenilor prezenţi. Proştii nu vor să accepte că sunt proşti. Ar fi nasol pentru ei să nu mai contrazică toate argumentele şi indiciile care le demonstrează, negru pe alb şi logic, că da, sunt proşti. Ce fac în schimb? Se dau deştepţi! Cum? Cauţi unde să te dai mare!

Bă, voi nu vedeţi că la faza asta scrie clar, cu roşu, că nu sunt gratuite? Cât de proşti sunteţi, bă! Şi insistă cu comentarii pe aici şi cu articole pe blogurile lor (pana mea, orice repetent are blog acum), fără să bage în seamă nimic decât ceea ce vor. Zice ăla de la măr.ro că a schimbat? Un prost! Screenshotul arată 0 lei? Un fake! Eu sunt singurul care vede adevărul. Şi îl scriu! Ce? Nu e bine? Sunteţi proşti cu toţii! Acum, la 3 zile după, acum se vede adevărul!

Voiam să dau şi un citat, dar puştiul are 14 ani, mi-e că îl vede mă-sa şi îl bagă înapoi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. ceva de genul asta poti citi si la http://mugurgrosu.blogspot.com/2017/01/plagiat-debut-rebut.html . i se demonstreaza unei dudui c-a furat, iar ea o tine-ntr-una ca nu

  00
 2. nu stiam ca-i asa fain in berceni

  00
 3. acum te cobori la copii de14 ani..

  00
 4. Eu cred ca cei care doresc (si isi sustin cauza) de a primi x produse doar pentru faptul ca in comanda era doar pretul curierului sunt cam aceeasi romani care si-au cumparat de la stat un apartament in fundul cart. Berceni cu ~3000$ si incercau sa-l vanda acum 1 an si jumatate cu 200 k Euro.
  Acum deh plang toti ca au pierdut cei 185 k care nu i-au avut niciodata .
  Banii se fac si se strang din munca nu din speculatii obosite.

  00
 5. @zoso
  Ţii minte IBM-urile la 1 dolar?

  00
 6. prostul destept sau desteptul prost cred ca e cam tot aceeasi chestie :D, in amblele cazuri fiecare se opune celeilalte deci 0=0 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube