Dacă tot suntem la propuneri tembele…

Gușă la SRI, Codruța Cerva Avocatul Popoului, Coarnă la interne…

Mă gândesc:

  1. pensionarea tuturor bugetarilor care sunt la termen. fără oameni de 80 ani prin ministere. oricât de experți ar fi, sunt mai buni acasă.
  2. la fel și prin școli și spitale.
  3. Geoană la externe. dar cu mâinile legate la spate și tot ce are în birou să fie lipit sau sudat. să primească din oficiu un Stemata și să fie obligat să îl poarte.
  4. Drulă la Transporturi, cu imunitate, cotă de cocaină și pistol. mai greu să contești licitațiile când știi că ministrul are pistol și imunitate, nu?
  5. Anastasiu la turism.
  6. Năsui la Sănătate. Unii proști nu au leac până nu îi bagi cu nasul în ploștile bolnavilor, și prostul ăsta fix de asta are nevoie.
  7. Luate telefoanele preoților. Prin porumbei călători e greu să primească instrucțiuni în rusă despre cum să mai otrăvească mințile enoriașilor.
  8. Leon Dănăilă la Ministerul Familiei, Tineret și Sport. E cel mai potrivit, nu există argumente contra.
  9. Dani Mocanu la Apărare și Nuțu Cămătaru la Justiție.
  10. Simion la Interne. Un asemenea patriot ar face ordine în țară și nici nu trebuie să-și mute cartea de muncă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Pensia specială întreagă la 65 de ani. Partea de necontributivitate nu poate depăși salariul președintelui.

    • Partea de necontributivitate tăiată. Pentru toți specialii. Cînd ești pensionar ești în rînd cu ceilalți. Pentru responsabilitatea avută la job ai primit salariu ca atare, de unde ai și contributivitate mai mare.

  2. Drept de port armă ca în Polonia. Copy/paste.

  3. + Șoșoacă prim-ministru!
    _________
    Ai uitat ce-i mai important of, of, of!

  4. Bulai la Învățământ.

  5. 1 și 2. Not gonna happen.

    Teoretic exista o limita de vârstă. Practic sunt multe portițe gen profesor, academician, administrator de bloc…funcție interimară pe 6 luni mereu reaprobata. Cumva, frontmenii au ajuns să fie tineri. Dar backend e tot pe baza de Iliescu.

  6. Il propun pe Dumnezeu la Justitieca doar El ma poate judeca.
    Imi place ca doamna Sosoaca are si Ministru al Mineritului(nr 21) si Ministru al Exploatarii resurselor(nr 22).
    Se vede cat de habarnista e Sosoaca dupa felul in care a gandit ea guvernul. Pai asa, cu atatea ministere statul va trebui sa mai angajeze 1 milion de oameni.

  7. Mai,nu ai cum sa nu te pui pe burta și să nu razi,mi-ai făcut ziua mai frumoasă 🤝🤝🤝😅😅😅

  8. La 1 exista deja act, au inceput din decembrie sa ii trimita acasa pe cei care sunt la pensie deja.

  9. Punctul 1 – daca se poate, de la 50-55 de ani, mars acasa, in special astia care sunt sau vor sa fie presedinti de tara. Vad ca la unii se manifesta fenomenul de la o varsta mai precoce, dar in principiu, cam pe la anii astia, multi pleaca intr-un delir total cum ca e menirea lor sa faca din tara pe care o conduc un loc „mai sfant ca soarele pe cer”, „sa o ridice din mizerie” etc. Si pt asta sunt dispusi sa faca orice sa ramana la putere. Gasim destule exemple in istoria contemporana. Bine, mai putin Iohanis, el nu vrea sa faca nimic, niciodata…

  10. Tot nu vad care i diferenta intre propunerile duamnei si astia care au fost pana acum in acele functii…

  11. Se pare că avem mulți Păcălici care vor sa conducă Romania. Ce trebuie să facem în viitor pentru a evita astfel de situații penibile? Era o vorba de genul …cei rai intenționați reușesc deoarece oamenii de bine nu fac nimic… Așa că ,dacă putem să ne implicăm constructiv in această mocirlă și nu o facem ,copii noștri ne vor arăta cu degetul…mijlociu

  12. Susțin toate aceste propuneri, sper sa se realizeze! Hai Romania!

  13. Tai un zero și fac benzina 1Leu.

  14. Dani Mocanu la cultura nu la apărare. Nutu e bun la justiție.

  15. Pe reddit era alternativa asta
    Propunere Guvern Simion-Sosoaca-Georgescu

    Calin Georgescu – Externe, Educație, Sănătate, Finanțe, Apărare, Digitalizare, Agricultura, Mediu
    Diana Sosoaca -Cultura, Justitie
    George Simion – MAI, Transporturi, Munca

  16. Daca tot trebuie sa avem guvern si buget aprobat pana la finele anului propun sa nu mai avem alegeri la inceput de decembrie ca pana acum ci pe final de decerie ca suntem capabili sa ne organizam.
    Cred ca in trecut aveam guvern cam pe 20 decembrie si se aproba bugetul pe 24 decembrie. Nici nu vreau sa imi imaginez cum un nou guven poate sa faca bugetul in cateva zile.

  17. 10. Obligarea lui Nicusor Dan sa condamne genocidul initiat de orci in Ucraina.

    • Si ca sa evit comentariile ca ce ca e o conspiratie, na ce declara prietenul lui Nicusor care i-a facut campania la un moment dat . In Vice, deci nu pe Russia Today:

      Cum vezi tu Rusia?
      Noi uităm că rușii, mult timp, în anii 90 și chiar în prima parte a anilor 2000, își doreau să fie primiți în familia occidentală. Dacă citiți discursurile lui Putin, lui Lavrov, din perioada respectivă, vom vedea că în mod repetat ei și-au manifestat această intenție. Din păcate, eu cred că Occidentul a greșit. Am avut oportunitatea să creăm o pace mai puțin conflictuală, față de ce avem acum. Ne-am reîntors pe baricadele de acum 20-30 de ani. Un război rece, o stare conflictuală.

      În ce sens?
      Ambele sunt țări de frontieră, de spații enorme, ambele sunt țări unde individualismul este foarte pronunțat. Singurul oraș din lume pe care îl pot compara cu New York ca intensitate, ca energie, e Moscova. Acest excepționalism pe care îl au americanii îl au și rușii. Sunt țări care prin ce au realizat ajung să se asemene. E de remarcat ca la nivel uman, rușii și americanii se înțeleg bine. – rusii sunt absolut la fel ca americanii, nu ii intelegem noi

      Americanii sunt mult mai principiali în bucătăria lor internă, în materie de drepturi, libertăți și rule of law. Rușilor, inclusiv lui Putin, li s-a reproșat forme de despotism, nu au respectat regulile jocului democratic.
      Bineînțeles. Când a intrat Putin pe scenă, Rusia era într-o dezintergrare profundă. Erau mii de asasinate în orașele mari ale Rusiei. Aici, și Occidentul a avut o oarecare vină, împingând către niște măsuri economice care au fost catastrofale. – noi suntem de vina , ca i-am facut asa, deci e vina noastra.

    • Ce prieten?
      Eu te cred pe cuvant ca nu ai scris tu textul, dar da si linkul

    • @Iugas – https://www.vice.com/ro/article/cine-e-matei-paun-tipul-din-spatele-lui-nicusor-dan-si-al-usr/

      Si mai recent

      Matei Păun nu a precizat în ce calitate a negociat contractul de outdoor pentru candidatul Nicușor Dan, însă Newsweek România a aflat că el a fost desemnat din nou, pentru a patra oară, să-i fie manager de campanie electorală.

      Asta e de pe facebook-ul lui Dl. Paun.

      “Russia now defending Christianity, while the American and Western political and media elites viciously attack it”, scrie intr-un articol recomadat de Matei Paun tot in dec. 2014, cu fraza: “Very insightful and documented article on who Putin really is and what is currently happening in Russia. Read and decide for yourself”.

      Deja daca te chinui un pic gasesti cum facea spume la gura Dl, Paun sa apere Orcia cand au anexat in 2014, de te ingrozesti. Acum cand e pe fata jegul rusesc a lasat-o mai moale, ca na, banul e ban. Nu mai am fb, deci nu stiu daca mai are pagina sau nu.

      https://www.riseproject.ro/nicusor-dan-nu-am-stiut-ca-seful-meu-de-campanie-apare-in-panamapapers/

      In 2016 nu stia Nicusor pe unde aparea seful lui de campanie, dar nu s-a dezis nici un milimetru de el.

      Daca ne ducem si un pic mai in spate vedem implicarea lui Nicusor in oprirea exploatarilor de gaze de sist, care avantaja pe cine ? Hmmmm pe Suedia ? Nu, Gazprom.

      Potrivit acestuia, reacţia protestatarilor de sâmbătă a fost una justificată. „În ceea ce priveşte ce s-a întâmplat ieri la Pungeşti e o reacţie la o ilegalitate flagrantă a autorităţilor statului, faptul că legea interzice explorarea şi exploatarea gazelor de şist. Veţi găsi declaraţia lui Adrian Năstase din ziua în care s-a discutat moţiunea de cenzură la adresa guvernului Ungureanu. Năstase a spus: prin hotărârea pe care am dat-o nu am aprobat explorarea şi exploatarea în perimetrul Bârlad”, a mai afirmat Nicuşor Dan. Aoleu, jegul ala de Nastase oare pe cine incerca sa avantajeze la momentul respectiv ?

      Daca va duceti si mai in spate, o sa vedeti niste poze foarte dragute cu Nicusor, Clotilde la masa cu Simion prin 2012 (Simion ala pro rus), cand discutau cu platforma lui Georgica de pe vremea aia (Marii unionisti ) . Se uita Clotilde la Simion de parca lua deja in gura.

      https://inquamphotos.com/photos/bucuresti-unionisti-usr-53797

      https://inquamphotos.com/photos/bucuresti-unionisti-usr-53799

      Unionisti.

    • „Singurul oraș din lume pe care îl pot compara cu New York ca intensitate, ca energie, e Moscova. Acest excepționalism pe care îl au americanii îl au și rușii. Sunt țări care prin ce au realizat ajung să se asemene. E de remarcat ca la nivel uman, rușii și americanii se înțeleg bine. – rusii sunt absolut la fel ca americanii, nu ii intelegem noi”

      Greu sa gasesti atatea imbecilitati de calibru in doar cateva fraze.

      Cine e ‘eminenta’ care le-a nascut?

    • @Iugas – Matei Paun cel care s-a ocupat de campania lui Nicusor Dan din 2016 incoace. Nu cred ca mai are fb, omul era de un putinism dezgustator, nici nu cred ca era platit, pur si simplu il iubea pe putin si minunatul popor orcesc.

    • Moscova aia care vroia să fie a treia Roma?! Pare doar un sat mai curătel, așa ca si Popesti-Leordeni.

    • Păun a explicat printr-un mail la Europa FM presupusa legătură cu Rusia. Concluzia e ca la radio Erevan : există, doar că lipsește cu desăvârșire. Cât despre Facebook… Fac și eu un cont lu’ putin și declar că mă predau l la Haga….
      Moscova oraș „energic” precum New York… Poate într-o realitate paralelă, unde americanii nu au trimis nimic în al doilea război mondial rușilor și astfel au fost ocupați de Germania….
      Bă trădător infect! Marș în pila noastră în rîsia și lasă-ne!

    • Suficient de inteligent incat sa-i respect parerea si sa fiu de acord in anumite privinte cu el, dar si el practica un pic de revizionism istoric.

      Spre exemplu, occidentul a incercat sa ajute Rusia in anii ’90, Rusia fiind cea ce a decis sa-si creeze oligarhii interni (asemanator cu ce am facut in Romania). Putin a stabilizat Rusia doar incheind conflictele interne dintre taberele de hoti rusi. Ba chiar sunt destul de multe dovezi ca Putin a organizat atentate teroriste interne ca sa justifice anumite interventii militare si acapararea unor puteri la care nu a mai renuntat.

      Nici de cum nu se poate spune ca occidentul a fost idealist in perioada respectiva, cand in anii ’90 – ’05 intreg occidentul era foarte deschis spre dialog.

      Si ar mai fi destule momente cand omul „uita” sau „trece cu vederea” anumite situatii.

  18. Si Crin Antonescu președinte… doar ca asta nu e gluma :(

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.