Promisiunile electorale au recul

Un barbat din Piatra Neamt care s-a intors din strainatate ii cere lui Mircea Geoana suma de 25.000 de euro, pe care acesta a promis-o emigrantilor români care vor reveni in tara. In urma cu 12 ani, Adrian Chifu (foto) a plecat in Italia si s-a stabilit in regiunea orasului Milano, unde a muncit in domeniul tranzactiilor imobiliare. In campania electorala de anul trecut, el a auzit promisiunea prin care Mircea Geoana se angaja ca, in cazul in care partidul sau va ajunge la guvernare, fiecare român intors din strainatate sa primeasca suma de 25.000 de euro si subventionarea de catre stat a unei proportii de 60% din orice suma imprumutata din banci pentru deschiderea unei afaceri.

În Gardianul, via mihnea. Ia sa vedem, se ţine Geoană de cuvânt? Sau e prea ocupat pentru aşa ceva? Nu uitaţi că vorbim de omul care a refuzat câţiva ani să plece din casa de protocol pe care o ocupa abuziv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Are de luat gagiul. Las ca-i da Pinalti ca acum e aliat cu prostanacul. Fara numar ii da

  00
 2. Si vorbim de acelasi om care pe când era ambasador la Washington trimis de tatuca Iliescu, i-a scris lui Emil Constantinescu ce fericit e el ca a castigat alianta CDR fiindca in sfarsit „am scapat de stafiile trecutului comunist”. Om de caracter, ce mai. Ii da banii omului, clar.

  00
 3. Ei nu sunt in stare sa mareasca salariile la profesori, asa cum au promis si au si dat o ordonanta, deci nu sunt in stara sa se tina de cuvant nici de aceasta promisiune care nu exista in lege. Doar promisiuni:)

  00
 4. Sunt prea bătrân ca să mai pun botul la promisiunile făcute în anii electorali. Oricum va scăpa basma curată.

  00
 5. genial tipul.Thumbs up!Toti ar trebui sa le cerem socoteala nesimtitilor ce fac promisiuni electorale, ca sainvete sa nu mai vb gura fara ei!

  00
 6. da , ii da din banii castigati de Geoana in tinerete , cand facea pe taxiu’ in gara cu masinile cu numar mic a lu’tac-su’ …. dar mai incolo … peste multi ani …

  00
 7. Imi aduc aminte ca anul trecut Elena Udrea a promis ca da inapoi la RAAPPS vreo 2 miliarde, daca tin bine minte, bani pe care i-a incasat ca avocat in baza unui contract aiurea rau de tot. I-o fi dat, nu i-o fi dat?!…

  00
 8. promisiunile raman promisiuni , sa nu se astepte sa primeasca ceva de la stat

  00
 9. udrea a dat banii inapoi,dar nu cred ca geona isi mai aduce aminte de ce a promis in campanie.oricum ar trebui sa faca gura cei care se intorc in tara ;ba,le-ai promis,da-le banii.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.