probleme de semantică

Un român de etnie rromă a înjunghiat o italiancă la Roma.

Un român a fost găsit împuşcat astăzi la Napoli.

Ei fac, noi tragem, neah, nu e etnia de vinăăă…Ei vor căpuşa în continuare în altă parte, iar românii cinstiţi vor avea în continuare de suferit.

romania, mizerii

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. A fost impuscat. Si din cate stiu eu era intr-o tabara de aia clandestina.

  00
 2. acum nu vad pe nimeni de la ei ca sa faca scandal ca a fost omorat un roman. si nici pe noi ca ne agitam prea tare

  00
 3. eu am vazut la stiri ca a fost injunghiat,,,,,oricum,mai trebuie sa treaca ceva timp pana se vor calma apele,,,pacat de romanii cinstiti care de frica nici nu mai ies din casa…

  00
 4. problema e ca o sa se intoarca rrrrrrrromi in Romania. Mai bine le-ar face cioroianu o rrrrrrrrromania in desert

  00
 5. e roman pentru ca a fost impuscat ,daca era invers atunci sigur era tigan,m-am obisnuit cu tipu asta de stiri ,tziganii sunt romani doar cand li se intampla o nenorocire

  00
 6. Cred ca e vorba de ..agramatisme..diplomatice, Zoso. Oricum ai punctat genial. Chiar te voi cita pe http://www.nasii.ro. Interesant ar fi sa-ti spui pct de vedere si despre Cioroianu.

  00
 7. Nimic mai simplu. Istoria se repeta. Alta scena, alte personaje, acelasi scenariu.

  00
 8. Pai noi lingem in fund pe oricine si ne cerem scuze public cand incepem sa spunem ce gandim .. ca ajungem sa gandim anumite chestii dupa mult rahat mancat din partea unora, nu conteaza.. Suntem dom’le rasisti. In tot acest timp delincventii astia umbla cu denumirea „politically correct” de rromi, a naibii de asemanatoare cu roman si noi mancam in continuare rahat. Nu este roman criminalul ala. Este tigan. What’s the problem?

  Si uite ca acum romani (fara 2 r) platesc scump ceea ce provoaca o etnie de exmatriculati de la scoala legii .. uff

  00
 9. ma uitam in seara asta la realitatea… invitati: frunda si unul de la rrrrrrromi. asta mai „colorat” zicea de fel si fel de programe, binenteles din fonduri UE, de sprijinire a rrrrromilor; cica atata procent nu se duc la scoala… cica atat procent traiesc din ajutor de stat… cica atat procent traiesc de pe urma a „diverse activitati”… asta domnilor e o problema generala, nu numai a rrromilor, ci si a „albilor”. problema este ca majoritatea rrrrrrrrmilor nu vor scoala, salariu samd… e genetic le place si le face… bine! (pt ei). ce vor? bani moca de la stat, inclusiv de la noi toti?.

  care vrea la scoala se duce la scoala, care vrea un ban cintit se duce sa face un ban cinstit…

  PS: scuze celor cinstiti

  00
 10. DECI romanul impuscat mai era cu unul. Care o da din colt in colt cu politia. Politistii s-au prins ca astia erau la furat,probabil din vreo vila de aproape. Zona e intesata de Camorra, mafia napoletana care PLATESTE PAZA PRIVATA CA SA NU LE FURE ROMANII DIN VILE.

  Pare-se ca ciuruitul a fost omorat de un bodyguard privat in serviciul camorristilor. Camorra se razbuna doar daca ai incercat sa-i futi in vreun fel. Mafiotii sunt oameni foarte calculati si nu ies cu cu pistolul in strada doar ca vad jurnalisti si politici tembeli agitandu-se in televizor.

  Nici unul din romani nu avea de lucru, se aranjau cum stiau ei mai bine.

  In asemenea conditii eu nu pot decat sa le multumesc camorristilor ca mai fac curat in curtea lor. Hotilor nu le voi plange in veci de mila.

  Si stati linistiti ca oamenii cinstiti isi vad in continuare de treaba cum au facut si pana acum. Au fost vremuri si mai cacacioase decat astea in Italia.

  00
 11. Foarte bine. Inca o „mare valoare” spulberata..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.