Problema cu noi și responsabilizarea

Acum câteva zile am întrebat pe Fb dacă oamenii care au avatar cu Radio Guerrilla sunt idioți. Câțiva au răspuns, câțiva au motivat. Motivarea e pe sistemul Becali: dacă nu mă afectează direct pe mine, pot să fure și să dea în cap. Cu atât mai mult cu cât nu există fețe care să iasă în față și să spună “firma la care lucrez a luat țeapă de la Guerrilla și ne-a dat afară pe toți, iar acum nu am ce mânca”.

Atunci poate că s-ar schimba un pic lucrurile. Dar până atunci, a băga capul în pământ și a spune că nu te interesează ce se întâmplă în spate atâta timp cât tu nu ai altceva de ascultat e la fel cum e cumpăratul telefoanelor furate: mișto, cu condiția să nu fii tu păgubașul. Dar când vei fi, să nu te aștepți la milă.

Și ceva simpatic pentru Dobro, că tot îl mănâncă pielea…

radio-guerrilla

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. NOU
  #2

  !

  00
 2. Sunt ascultător al postului, nu am avatar cu Guerilla însă stau şi mă întreb ce sens are rahatul ăsta de o parte şi de alta. Zici că aveţi 14 ani.

  00
 3. Well … that escalated quickly ! :))

  00
 4. Telefoane sau biciclete. Gasesti furate in Bv de sa te plictisesti (telefoane la Gara Bv, biciclete la targul de suedeji din Steagu, langa fabrica Roman). Nu iau de la nici unii. Sa le stea in gat.

  Curios cum politia nu stie de ce se intampla in locurile astea.

  00
 5. @Manuel: Telefoanel sunt furate, bicicletele nu sunt furate marea lor majoritate. Bicicletele se cumpara din targuri din Germania, cu factura. Nici dracu’ nu se risca sa fie oprit pentru control si sa aiba marfa fara documente de provenienta sau marfa furata. Ca mai aduce cate unul o bicicleta furata in portbagajul masinii, tot ce se poate, dar oamenii aia din targ au zeci de biciclete.
  Stiu pentru ca am avut in plan sa import biciclete, in Germania le cumperi cu 20-50 de euro dar transportul te R U P E iar majoritatea romanilor care-si cumpara biciclete ieftine (150-300 euro) nu stiu sa faca diferenta intre Shimano Acera si Shimano SLX. Nu merita decat daca umpli ochi un bus + remorca si ai un spatiu de depozitare imens.

  00
 6. Cand eram in Ro, era singurul post pe care il ascultam. Cacaturi gen Zu si Kiss sunt destule din pacate. Ce fac ei cu intrarea in faliment si cumpararea licentei de catre alta firma intr-adevar nu e frumos…. dar e legal. Dupa cum ai scris si de Radu Octavian, care avea o reteta asemanatoare. Nu crezi ca la faza asta statul e vinovat? Sunt legi de cacat care permit sa faci niste jafuri mai mici sau mai mari. De multe ori ii dau dreptate lui Vantu care a zis: “intariti-va statul”…

  00
 7. Asa cum probabil ti s-a mai zis de multe ori, te exprimi mai bine in scris. Nu prea inteleg chestii de-astea, cu injuraturi, balacareala. Te astepti ca ulterior ala sa zica “dragul meu, permite-mi sa iti explic unde te inseli…”?! E o spirala a insultelor care nu are unde duce.

  00
 8. Florin, nu ştiu pe ce lume trăieşti tu şi, oricum, ce legătură are asta cu articolul de faţă, dar bicicletele ălea de prin târguri sunt preponderent furate şi luate “dă la băieţi”. Când ai cumpărat tu ultima oară o bicicletă SH cu factură? Când ai cumpărat tu ultima oară cu factură de la un Flohmarkt din Germania? Faci pe interesantul băgând oamenilor care nu au habar (şi pe care mai mult ca sigur nu-i interesează) o comparaţie lipsită de logică între două grupe de componente Shimano, dar probabil că şi tu te întrebi ca toate curvele virgine “Hm, oare bicicleta aia cu RS Reba şi Deore XT de 30 de viteze care costă la raft 7000 RON şi care se vinde ‘dă la băieţi’ cu 3000 RON o fi furată?”. Sunt sigur că unul care-ţi scade preţul cu 500 RON în 15 secunde de negociere a muncit mult pentru produsul respectiv! Long story short: nu te mai înfrupta cu atâtă poftă şi aşa sigur pe tine din vasul ăla cu fecale, că mai sunt şi oameni care au idee despre ce e vorba.

  Dacă tot eşti atât de convins că lucrurile funcţionează legal şi nimeni nu dă cu jula, te invit să-ţi cumperi o bicicletă din aia cu 7000 RON din magazin, la preţ de raft fără reducere de sezon, cu toate actele în regulă, şi apoi să încerci să o vinzi după puţin timp în zona mea favorită Tg. Jiu – Timişoara – Reşiţa, supranumită cu totul întâmplător Triunghiul Bermudelor. Ia vezi cam ce concurenţă ai pe acolo! 😉

  Şi ca să nu zici că nu o ard pozitivist, îţi spun ceva cam la fel de nou ca ştirile în premieră ale lui Dobro: ultima sursă de biciclete “ieftine şi bune” e Norvegia, unde oamenii nu prea şi le leagă fiindcă A. au încredere B. au asigurare C. au bani să cumpere altele. Informaţii verficate “pă surse”, şi, ca în clasa a doua, “pe controlate şi pe luate”. Mărci fascinante de pe acolo: Diamant, Hard Rocx, Gekko, Raam etc.

  Hai că mă duc să mai şterg nişte furăciuni şi nişte conturi de pe la noi din bazar!
  Mx

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.