Primii.ro, primul show interactiv

Din 5 decembrie începe la Prima TV primul show interactiv. Diana Bart și Gabriel Cove vor pune întrebări de cultură generală şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu.

Concursul începe la ora 19.30, participarea putând fi făcută prin aplicația dedicată de iOS sau Android. Adică tu stai acasă cu telefonul pornit și răspunzi la întrebările de la TV.

primii-castiga

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

 1. Hai k nu mai muncește nimeni în tara asta, toți câștigăm la tipli și concursuri.

  00
 2. Mișto idee

  00
 3. E musai sa ma uit la TV, sau pot sa particip doar in aplicatie?

  00
  • Doua paragrafe. Al doilea paragraf, doua propozitii.
   Dar n-ai ajuns pana la al doilea paragraf, nu?

   00
  • Cine se mai uita la TV ?!

   Fac pariu c-o sa aiba vagoane de reclama emisiunea aia. 2h de emisiune, presarata cu 1.5h de reclame.

   Fie la ei acolo.

   00
  • @John: e ok, tu n-ai ajuns nici macar la al doilea cuvant din intrebarea mea, deci suntem bine.
   Am intrebat daca e „musai”. Adica obligatoriu(dexonlne is your friend). Normal ca articolul ma indeamna sa ma uit la TV, ca aia au platit. Dar nu zice ca intrebarile vor fi puse DOAR la TV.

   00
  • Sorine, nu trebuie sa te superi asa, daca e mai greu cu cititul. Toti mai avem si zile de-astea.
   Zice in a doua propozitie a celui de-al doilea paragraf: „intrebarile de la televizor”. Nu? Nimic?
   Atunci iti raspund la chichita cu „musai”: nu e musai sa te uiti dar, daca nu te uiti, e musai sa asculti (la fel si reciproca). Daca nu te-a edificat respectiva propozitie, atunci ar fi rezolvat un click pe linkul ala (na, hai ca iti fac treaba pana la capat):
   „Intrebarile vor fi afisate doar pe ecranul televizorului in Emisiunea-concurs interactiv si citite de catre prezentatorii Emisiunii-concurs interactiv.” Asadar musai una din cele doua: vazut sau auzit.

   00
  • IMPORTANT: Pentru participarea la concurs este necesara atat vizionarea/urmarirea Emisiunii difuzate pe postul Prima Tv cat si utilizarea aplicatiei „Primii castiga”.

   Pe parcusul intregii Emisiuni-concurs interactiv Participantii vor raspunde la intrebari de cultura generala, respectiv la 10 intrebari de cultura generala. Intrebarile vor fi afisate doar pe ecranul televizorului in Emisiunea-concurs interactiv si citite de catre prezentatorii Emisiunii-concurs interactiv. Fiecare intrebare va avea 4 variante de raspuns ce vor fi afisate atat pe ecranul televizorului cat si pe ecranul device-ului utilizat de Participant. Toate intrebarile vor avea o singura varianta de raspuns correcta. Participantii vor avea la dispozitie 10 secunde de la momentul afisarii acestora pe ecranul device-ului, pentru a raspunde la intrebare, respunsul fiind transmis de catre Participanti de pe device-ul utilizat.

   00
  • Sorine nu e e musai . E musai numai daca vrei sa auzi si intrebarile pentru care vrei sa raspunzi . Poti sa nu te uiti si sa mergi la ghici. Si atunci, e ca si cand ai juca la Loto, gratis.

   00
  • Oameni buni, nu scrie nicaieri in articol, sau pe prima pagina a site-ului la care ma trimite articolul, ca intrebarile vor fi puse DOAR la TV. Sigur ca asa e, ma astept sa fie asa, dar nu scrie.
   Imi cereti acum mie, presupus public tinta al Prima TV, sa instalez aplicatia si sa citesc terms and conditions? Sau regulamentul de 2000 de cuvinte de pe site?

   Sau sa o iau pe partea ailalta: Prima TV isi face reclama online, pe un blog unde jumatate din comentatori castiga desigur 5000 de euro pe luna si nu au televizor, la o aplicatie care imi cere sa ma uit la televizor ca sa o pot folosi?

   00
  • @Sorin, cum sa nu scrie nicaieri? Ti-a dat si @John mai sus copy-paste din ragulament.

   00
 4. Fara concursomani, of course.

  00
 5. HQ Trivia la noi? Nice :)

  00
 6. Mai ține cineva minte că Prima TV a mai avut ceva concurs interactiv, acum aproape 20 de ani, cu ceva sticker pe ecran parcă? Nu mai știu cum era, că nu participam, doar ne tot ziceau prin emisiuni despre concurs și încercam să mă prind cum funcționează din punct de vedere tehnic. Pe vremea aia mă uitam la Cronica Cârcotașilor, deci era undeva între 2003 și 2006. Își amintește cineva?

  00
  • Virgil Hanțu făcea extrageri la emisiunea aceea.
   Primeai la McDonald’s un abțibild și îl puteai pe ecran.
   Am câștigat un televizor cu tub, dar cu ecran plat… Lux.

   00
 7. sunt chiar curios cum vor trata cazurile in care se folosesc boti

  00
 8. Am avut un TV Phillips care permitea, prin aplicația de Smart TV, să fie afișat fluxul Twitter în rama ecranului, pe parcursul unei emisiuni. Ceea ce făcea posibil ca un grup, mai multe persoane, cu # să poată comenta în paralel, în scrolling.

  Au fost folosite tot felul de variante – de la scroll-ul cu SMS de la Oglinda TV, DDTV, etc. la altele, azi, dar în sens comercial. PRO TV mai folosește Twitter pentru Vocea României (eu am testat un mesaj corect cu # și l-au afișat).

  Oricum mi se pare interesant. Un Trivia cu mii de participanți. Îl bate pe Negru, nu? Pensionare?

  00
  • Trivia cu mii de participanți și aplicație de mobil în același context mă face să fiu foarte curios ce se va întâmpla la prima emisiune, că mă aștept la probleme pe partea tehnică, „așa cum se face”. :D

   00
 9. Mă întreb dacă se mai uită cineva la prima tv…

  00
 10. Deja a sarit lumea cu review-uri ca e teapa, ca nu e niciun concurs.

  Si dupa se intreaba lumea de ce sunt unii asa usor de tapit.

  00
 11. Am instalat, momentan nu pot face nimic, vedem peste o saptamana daca imi amintesc de aplicatie. Era buna o tura de test..

  00
 12. NOU
  #26

  Mie îmi zice că aplicația e virus. Primesc de la google play alerta de malware. Trebuia rezolvata asta înainte să îi dea drumul.

  00
 13. Are cineva probleme cu telefonul după 3 zile de la instalare?
  Unele aplicații nu se mai deschid.

  00
 14. Am participat în data de 5, regulile sunt destul de simple și întrebările cu un grad de dificultate destul de mic. La sfârșit se dau 5 premii x 2000 lei. Mă așteptam la publicitate mai multă dar au băgat doar înainte de ultima întrebare vreo 10 minute. Aplicația a funcționat ireproșabil pe iOS

  10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.