Prima are slogan

Ce rost are să faci o campanie cu un slogan în engleză când targetul tău sunt gospodine şi manelişti? Nu mai bine lucrezi la grilă, pentru a oferi întâi ceea ce urmează să comunici? Pentru că în afara de Cronică şi Megastar, eu nu ştiu alte emisiuni de divertisment (mă rog, televizat).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Prima cred ca este televiziunea cu cele mai multe emisiuni preluate de afara. Sa fie oare pe profit ?

  00
 2. Pai „Mondenii” ce-are?

  00
 3. @Alex: scalambaielile si umorul grobian s-a fumat pela finalul anilor 90, cand a ajuns vacanta mare la tv.

 4. Evident, este o problema de gust. Mie imi plac mai mult decat orice alta emisiune curenta, inclusiv „Cronica carcotasilor”.
  Oricum, e mai greu sa creezi, chiar si scalambaieli si umor grobian, decat sa stai pe margine si sa faci misto de toata lumea.

  00
 5. @Alex: tocmai de aia se numeste zoso’s blog 🙂

 6. la fel de penibil mi se pare sa pui la inceputul buletinului de stiri: „Prime Time News” sau sa pui „NEWS ALERT” cand cresc taxele la branza dulce.

  00
 7. Au confundat Romania cu Germania, si au crezut ca romanii sunt educati!

  00
 8. Prima apartine acum de trustul care detine si Pro7 din cate stiu eu si cred ca de acolo vin unele directive.

  00
 9. Are dreptate Simple apartine trustului care detine si Pro7 din Germania. „We love to entertain you” . Va suna cunoscut ? Ei bine si „Prosieben” are acelasi slogan.

  00
 10. Sloganul celor de la Prima seamana cu cel al nemtilor de la Pro 7 care era: We love to entertain you, in vreme ce Prima are doar We love.

  00
 11. Nu mai inteleg nimic, parca iti placea Bendeac acum trei saptamani, ma rog…presupun ca poa’ sa-ti placa de om si sa nu-ti placa Mondenii desi omul si emisiunea se cam confunda.

  00
 12. @Andrei: eram ironic. bendeac recicleaza glume de standup ale americanilor.

 13. Ok, se pare ca radarul meu nu functioneaza prea bine si oricum ironia era semnalata in comentarii. Si totusi parca nu se compara cu vacanta mare, cea mai mare diferenta fiind faptul ca ei sunt actori profesionisti…si bendeac bloggerul mi se pare chiar ok, dar asta e alta poveste…cat despre reciclare nu sunt destul de informat incat sa emit o parere. Gata ca deja sunt offtopic

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube