Presa praf: Libertatea

Hai să trecem peste faza aia jenantă în care a fost nevoie de 3 oameni să scrie știrea despre condamnarea lui Secureanu și să ne oprim la astea două.

Așa se pune un link în 2022: din greșeală am dat c/p la text în loc să punem linkul. Și nu vor corecta, că e doar un link greșit, nu e mare lucru, oricum ăla nu merită link.

Cum nu au reparat nici linkurile alea de la final într-un articol în care se vorbește, ironic, despre presă.

Blogul lui Tolo cheamă niște chestii via http, de aia îl arată nesecurizat. Bănuiesc că oamenii care se ocupă nu au cinci minute să repare asta, că probabil sunt ocupați să fie proști pe roddit sau pe wow.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. nu de asta e presa romaneasca praf. astea sunt simple tehnice.

  presa romaneasca e praf in primul rand datorita subiectelor abordate si in mod special a modului in care le abordeaza. cel mai simplu exemplu ar fi cam asa: urmeaza stirile sportive, vezi unde s-a intalnit neapoata lu’ prodanca cu iubitul secret.

  Comentariu apreciat.1130
  • Pai… daca asta vrea clientul si asta creste audienta.

   Frustrarea sexuala e la cote mari in Romania deci e normal ca escapadele sexuale ale vedetelor sa fie interesante pentru toata presa si nu doar pentru nisa jurnalistica specifica, asa cum este in alte tari.

   Indecis. Tu ce zici?830
  • Au avut vedenii. Sau au vorbit cu Mama Omida. Oricum, am marea bănuială că acolo se va ajunge. Deja, la benzina standard prețul se apropie de 8 lei (Petrom – 7.66 lei) și la motorină e circa 9 lei (la Petrom motorină standard e 8.41lei, in condițiile in care în urmă cu 2 zile era 8.34 lei)

   41
  • @Cata

   “carburanti”

   “Pentru a vedea care sunt preţurile practicate în benzinării, am analizat datele din aplicaţia Monitorul Preţurilor la Carburanţi, lansată de Consiliul Concurenţei. Am luat la întâmplare câteva staţii din Bucureşti.

   Benzinăria OMV Lizeanu vinde motorină premium cu 9 lei. La staţia MOL din bulevardul Corneliu Coposu, preţul este 8,97 lei, la Petrom Mihai Bravu 8,72 lei, iar la Lukoil Rahovei – 8,74 lei.”

   80
 2. Eu nu le mai accesez site-ul fiindcă îmi estompează sonorul pe telefon (de regulă pun o muzică ceva când fac revista presei).

  12
 3. Care e problema cu HTTP? Așa mergi la sigur. Better safe than sorry.

  11

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.