Presă de calitate cu StirileProTV.ro

Furi ceva de pe un blog. Te faci că nu vezi că e un alt site şi, fidel principiului “fur tot ce prind”, uiti să citezi sursa. Oamenii de pe blog văd şi dau un mail. Te ruşinezi şi citezi sursa. După care ştergi articolul, că ţi-a spus redactoriţa şefă că ţi se va usca mâna dacă mai faci asta.

Din toată isprava n-a mai rămas decât un articol în cache şi pagina ştearsă indexată de google. Deh, DailyCotcodac nu e Refresh, să fie citată sursa (care, apropo, mişto site, îmi plac foarte mult articolele despre furturile dintre siteurile de ştiri şi analizele despre onlineul românesc. dap, face sens, la serviciu fur pentru că e o pâine, dar acasa o ţin pe aia dreaptă; şi da, nu lucrează la protv, în caz că aveaţi dubii).

stirileprotv

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. De cel putin trei ani, de cand citesc eu zilnic zoso.ro, vorbesti tot timpul despre furtul de continut fara a cere permisiunea, sau fara macar a cita sursa. Nu inteleg de ce cineva caruia i s-a atras atentia de zeci de ori (cand spun cineva nu ma refer doar la pro) ar face asta iar si iar si iar. Ciudata specie mai suntem. :(

  00
 2. btw, daca observi, stirileprotv au citat si sursa aiurea: dailycotocodac.ro, in loc de dailycotcodac :P

  00
 3. @traian: tot un drac, ca sa fac si-o rima.

  00
 4. Pana la urma, ideea a fura informatia, cel putin merge mai departe, cu toate ca dispare numele autorului (partea mai nasoala) , in rest , publicul devine entuziasmat.

  Asta se intamplau si cu inventatorii cu ceva zeci de ani in urma …

  00
 5. e print screen, sau ce soft folosesti pentru a crea o imagine atit de lunga de pe un site ?

  00
 6. @zoso ti-a mai atras cineva atenti mai demult, in romana nu exista „face sens” ci „are sens”

  00
 7. Nu ştiu ce foloseşte Vali, dar eu utilizez add-on-ul pdfit pentru Firefox ca să obţin acelaşi lucru. Am optiunea de a salva ca imagine (pot alege png sau jpg) sau pdf. La ambele există opţiunea să salveze doar partea vizibilă sau întreaga pagină.

  00
 8. ar trebui sa-si schimba numele din „stirile PROTV” in „Stirile PNL”

  00
 9. Grozav! Cel mai important lucru – tema de casa lols – e ca, zoso agramatule nu faci sens ci ar fi trebuit sa „ai sens” ca asta era durerea cea mare a postului tau.Mama ei de Romanie!

  00
 10. @zoso, sakura mulțam, le voi testa pe ambele

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

toyota rav 4 2023 scartait in mers