Presa își creează subiecte: plaja Vadu

Unii zici de plajă sălbatică, cu acces interzis și amenzi care nu există, alții pun clip cu mașini intrate aiurea pe plajă. După care săptămâna viitoare fac schimb de roluri.

Așa fac și la imobiliare, întâi fac reclamă (uneori mascată) la rezidențiale la porumb, apoi se duc acolo cu cizme și plâng soarta celor care au cumpărat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

23 comentarii

 1. din lume :))

  am ras.

  00
 2. Trebuie să umple cumva golul lăsat de Dragnea. Doamna Viorica nu vinde publicitate cum o făcea el.

  00
 3. Si acum sa vina investitorii sa ridice blocuri la 10 metri de plaja sa te poti pisa din balcon direct in apa, sau de ce nu sa sari de la etajul 2 direct cu curul in apa

  00
 4. Nu sunt amenzi imaginare, teoretic trebuie bilet fiindca intri in zona rezervației Delta Dunarii…. acum mai multi ani, daca nu incurc si tin bine minte, cand am incercat sa o plătim, ne-a spus o tanti la telefon ca sa venim la Tulcea sau sa o virmam intr-un cont la CEC, cu confirmarea la o saptamana dupa (eu sunam de joi pentru sambata).

  00
 5. Am fost săptămâna trecută cu cortul, un prieten cu rulota (eu am atârnat pe langa ei). Ne-am platit taxele de intrare in rezervație (oameni+auto). Asta cu rulota a mai plătit o amenda la “rangeri” de 35 de lei, anul trecut a platit 100 cat am stat eu vreo 4 zile nu au mai venit. Erau țărani cu masina langa apa.

  00
  • Pai normal ca i convine cu rulota . A platit 35 de lei pe patru zile in conditiile in care , in 2 Mai de exemplu , platesti 10 lei pe zi . N ai cum sa faci ordine cu amenzile astea . Si chiar daca veneau si i dadeau amenda zilnic 35 de lei , tot era convenabil .

   00
  • Cică normal că îi convine, 35 lei / 4 zile vs 10 lei / zi. 😄 Îți dai seama cât economisește în 100 ani dacă în loc de 10 lei plătește puțin sub 9.

   00
  • @teniescu . Esti urs , ma refeream la raportul intre amenda si camparea legala . Nu ti mai povestesc nimic ca nu intelegi . Am si specificat ca n conditiile astea , cu astfel de amenzi n ai cum sa faci ordine .

   00
  • Pune amenda 1000 de lei / zi sa vezi daca i mai convine sa vina asumat , stiind ca o sa fie sanctionat . Cam despre asta era vorba .

   00
 6. Cei cu rulotele stau cate 2 săptămâni. Plătesc taxa auto vreo 1.400 lei plus inca vreo 800 de lei “oamenii”. Bani la bugetul administrației delta bla bla. Adica si ălora le convine. Dacă nu ai taxele plătite amenzile sunt babane. Amenda de 35 este asa pt plan gen “parcare pe flora”.

  00
  • Spatiul amenajat pentru rulote e undeva mai sus . Discutam despre stationare pe plaja , dupa bariera , fix pe plaja . Doh !

   00
  • Lex, nu există spatiu amenajat. Amenda de 35 a plătit-o fix pentru parcat pe plaja adică pe partea cu marea a drumului. Dar a fost doar 35 pentru ca avea taxele de acces platite.

   00
  • Exista spatiu amenajat , informeaza te inainte sa vorbesti . E n imediata apropiere a plajei , curent , tot ce trebuie .

   00
  • Lex, scuze nu am văzut asa ceva. Apropierea plajei care ca la vadu este plaja de vreo 5 km. Eu am campat in zona cherhanalei bosoanca, nu am vazut nimic de genul si merg de ceva ani in zona. In schimb la Corbu am vazut.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile