Premiile Radar de Media?

În unul dintre articolele în care încerca fără succes să nu fie prost, Radu F. Constantinescu se lăuda că a câștiga premiul pentru cel mai bun blog oferit de Radar de Media, un site de mondenități celebru într-o vreme din motive de ea. M-am uitat și am văzut că am avut 105 voturi, extrem de puțin față de cele 2.800 ale câștigătorului.

Acum văd că și Adela concurează și vrea să câștige, așa că e un prilej bun să spun două vorbe despre participările la concursurile astea.

Motivul pentru participare ar trebui să fie traficul sau prestigiul, adică eu, câștigătorul, să văd un câștig de pe urma acestei participări, pentru că asta e economia unui concurs: să existe un câștig.

De trafic nu poate fi vorba, cifrele lor fiind mai mult decât modeste. Premiile CanCan da, 400.000 unici pe zi, Premiile Știrile ProTV da, 800.000 unici pe zi, aici e de participat. Pentru că, dacă din 400.000 unici pe zi vin 10.000 pe blog și 1.000 rămân, pentru că le place ceea ce au citit, câștigul e palpabil și imediat. Dar din 5.000 câți să vină și câți să rămână?

radar

Atunci poate vorbim de prestigiu. Nu câștigăm la cantitate, dar măcar ne afișăm cu diploma și cu numele prestigios de acolo. Dar aici nici despre asta nu poate fi vorba. Premiile Dilema? Premiile ICR? Dap. Te invită Ambasada Americană la o vorbă? Da.

Premiile unui site de mondenități cu 5.000 unici pe zi nu înseamnă nimic. Mă rog, pentru Radu F. înseamnă, dar el își cumpără pantofi cu arici, că nu se poate încheia singur la șireturi fără să înghită pantoful.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. replica mai ales d’aia! la afirmația că nu au nicio valoare premiile alea îmi zdruncină sinapsele. 🙁

  00
 2. Tudor Chirila e pe x-shpe … nu e el no1 pe Zelist de x-shpe ani la rand? E ceva cu pixelul albastru acolo….

  00
 3. NOU
  #5

  Cum să fie Chirilă pe primul loc, când el nu a mai scris de niște luni bune… Scurtircuit aici.

  00
 4. N-am ras de mult asa de bine la munca.

  00
 5. How about premiile clujlife.com ?!

  00
 6. Vali, ti-am mai zis ca ala e o parodie de site, parodie dupa parodie (un fel de imitatie de piele care imita lemnul sau un fel de adidasi DIDIBAO care imita ADIDAO, care deja sufera ca nu e ADIDIDOS), facut de un luzar care a lucrat in vremurile jmechere la RINGIER, iar apoi buba, a ramas un fel de incurca-lemne la EVZ si Capital. Omul l-a dat afara cu mana lui pe Petrisor Obae (poreclit O lae) care si-a facut a doua zi site si ii da viteza lu’ mos Radar de Sanki Media. Claudel Alexandru Serban este renumit (caci despre el este vorba) ca a ucis toate publicatiile Ringier, le-a dat pe toate in copaci si era siderat ca Posta Romana nu lucreaza duminica.

  Deci te rog mult sa fii mandru ca nu ti-au dat premiu, pliz, e ca si cum te faceau „clientul lunii la KFC” sau ”cel mai bun pionier din parcarea de la Kaufland” sau eventual premiul pentru ”omul nascut de ziua lui”

  00
 7. radufconstantinescu.ro
  404. That’s an error.
  The requested URL / was not found on this server. That’s all we know.
  Misto blogul 🙂

  00
 8. Ce face Radu F cand se îndepărtează de locul întai? Se Votează singur :))) astazi l-a întrecut pe Chermeleu prin minune. Am urmărit evoluția lui si a luat numai azi vreo 800 plus voturi. Săracul de el. Eu am vorbit cu toti prietenii mei sa il voteze pe Chermeleu. E un blog profund si misto. Ar fi cazul sa ii ia fata cineva Lu infumuratu asta de Constantinescu. Ma ierti daca am exagerat, Vali! O seara lina

  00
 9. Eu am o nedumerire: cum adica: „nu se poate încheia singur la șireturi fără să înghită pantoful”? 😕

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.