Ponta, încă un plagiat

premierul ar fi preluat în volumul “Răspunderea în dreptul internaţional umanitar”, semnată alături de Daniela Coman, pasaje din cartea “La Cour Pénale Internationale. Le Statut de Rome”, semnată de William Bourdon şi Emmanuelle Duverger. (sursa)

Pe scurt, premierul a tradus într-o lucrare din 2010 o carte publicată în 2000 în Franța și n-a avut nici măcar discernământul să sară pasajele care l-ar fi dat de gol, gen evenimente întâmplate între timp sau particularități care nu aveau de unde să-i fie cunoscute.

 

Ponta, încă un plagiat

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. De acum o sa orienteze spre carti din Africa sau Asia ca sunt mai putini traducatori…

  00
 2. Pot da share doar la poză?
  E prea tare :))

  00
 3. ponta, prim plagiator.

  00
 4. clar esti decat inca un basist infect!

  00
 5. Dacă toți politicienii ar fura doar drepturi de autor, am avea și noi: autostrăzi, spitale, școli … nici măcar unul nu se rezumă doar la atât!

  00
 6. asta e o campanie Xerox?

  00
 7. Hai că cu puțin noroc aici fac ăia o plângere și îl ard nițel pe papagal…

  00
 8. Pe cine intereseaza de plagiatul cuiva, mai ales ca a fost facut cu acoperire? Care dintre noi n-am copiat macar odata in viata? Sa puna mana sa faca locuri de munca, sa creeze conditii optime pentru investitori, sa lase legile in pace ca sa stim ce-avem de facut si la anul si peste cinci ani! Plagiatul lui prea putin ma intereseaza. E un semn ca e antrenat un pic sa traiasca in jungla din Romanika.

  00
 9. @Meekuu: si crezi ca l-ar deranja? o sa declare senin ca Bourdon ala sigur e basist si ca are informatii ca e bagat in clanul interopilor imobilari impreuna cu Patapievici. iar madame Duverger nici nu exista. e de fapt numele sub care danseaza Udrea in Place Pigalle.

  00
 10. @meeku: wishful drink… aaa…dreaming

  00
 11. Ponta chiar pare sa aprecieze cadoul lui Base. Ii multumeste din priviri.

  00
 12. @meeku: n-avem noi norocul ala… 🙁

  00
 13. Eh, o sa zica ca tipa a scris bucata aia si el a mers pe incredere. Dar cred ca nici unu nu a citit ce scrie acolo (la cate referinte la 2000 au), au tradus-o studentii si gata. Sau ca data trecuta, face o comisie.

  Grav e ca lumea pare deja obisnuita, nu se mai revolta nimeni. BAAA E FURT!!!!

  00
 14. @Dan – ar trebui sa te intereseze plagiatul. Daca nu a fost in stare sa faca o lucrare originala crezi ca e in stare sa vina cu solutii si sa conduca o tara?

  00
 15. Din cate stiu in alte tari daca se dovedeste ca ai plagiat urmeaza o demisie rapida, pe cand la noi tipa ca e persecutie politica si gata, problem solved.

  00
 16. @Dan esti prea naiv, zau. E drept, cartile s-au scris din alte carti, ca doar nu a venit tot timpul cineva cu ceva nou cap coada. Dar, spre deosebire de el, altii au acordat credit sau au mentionat sursa unde si cand a fost cazul, nu au publicat ceva ca si cand le-ar apartine in totalitate, o fabricatie a propriei minti.

  00
 17. asta cand nu minte fura.

  00
 18. De acum putem sa-i spunem lui ponta „de doua ori xerox” … mai putin si o va depasi pe Mihaela raTatu cea care era „de trei ori femeie”.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube