Ponta scoate o pagină din cartea manipulării

Burn-After-Reading-2Acum câteva luni, Victor ponta decreta că nu se poate coabita cu Băsescu, de aceea au nevoie de puterea totală şi tiranul trebuie dat jos. Reţineţi partea cu “a avea puterea”, e importantă. Azi, îl ia în guvern pe Cristian Botan, un tânăr de 25 de ani care a făcut o pagină de anunţuri de angajare din aparatul de stat.

Schema e simplă, şi a aplicat-o şi la Remus Cernea. Ia-l în guvern, pune-l să facă ceva şi distruge-i astfel credibilitatea. La fel face Băsescu cu el, punându-i piedici şi arătându-l lumii ca pe un incompetent. Data viitoare când mai vrea să candideze îi arăţi că n-a fost în stare să facă nimic.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. E buna faza asta pentru campania electorala. Unii or sa zica: „Uite ba ii schimba pe aia batrani cu unii mai tineri si angajarile se vor face pe bune. Chiar si tampitul nostru are acum o sansa.”

  00
 2. Mi se pare interesanta maniplarea asta facuta de fanii ambelor parti:
  daca Ponta are o actiune sau o idee pozitiva, e clar facuta ca sa decredibilizeze pe cel asociat cu ea. Daca Base, MRU, Boc, au avut initiative laudabile, clar le-au facut cu intentii ascunse, sau desi le-au facut, sunt inutile pentru ca au mai facut ei ceva care sa anuleze, ba chiar sa dea o nota negativa actiunilor pozitive. Astept cu interes ziua in care un politician roman o sa aiba coaiele sa recunoasca faptele bune ale adversarilor politici: vezi discursul lui Obama cand a iesit presedinte a doua oara. Intre timp ei isi masoara barbatia si noi pierdem…Asta e si motivul pentru care Romania nu poate avea o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung: suntem incapabili sa acceptam ca si adversarii politici au avut initiative ok, trebuie sa resetam tot si sa o luam de la capat.
  Cand Ponta dadea in Basescu prin vara, ziceam uite ce bulangiu e. Acum Ponta e impaciuitor iar Base se simte nebagat in seama asa ca pe masura ce Ponta e mai impaciuitor, Base e mai agresiv.

  00
 3. Sa-l compari pe Cristian Botan cu penibilul de Cernea e jignitor pt primul. La Cernea nu e nimic de distrus ca n-a avut oricum niciodata nimic si nici n-a facut ceva in viata lui.

  In rest poate Cristian Botan o sa si schimbe unele lucruri si-o sa se opuna inertiei.

  00
 4. Nu cred ca-l compara nimeni pe Botan cu Cernea. Ci doar unde au fost „mutati”. Posibil ca Botan sa VREA personal sa faca ce spui tu cu „inertia”…totusi pe ce post a fost luat, unul de decizie? lol
  Curat maniplare. E o mare diferenta intre a sustine ca Botan nu-i bun de nimic si a sustine ca ce face Ponta e o frectie, dar nu putem baga nici mana in foc pt buna credinta din partea lui Botan mai ales dupa mutarea asta.
  PS: nimic nou nici cu publicjobs, just google it „publicjobs”. Sunt proiecte de diploma cu valoare mai mare decat ce a facut el acolo…ceea ce repet, nu spune mare lucru despre el, despre ponta insa da.

  00
 5. aducerea lui Botan este singura masura inteligenta care a luat-o Ponta …

  00
 6. PSD = USL
  PSD a dat industria grea la ruşi: combinatele de prelucrare a metalelor feroase şi neferoase si industria aluminiului.
  PSD a dat Petrom, cu petrolul şi gazele din subsol cu tot.
  PSD a dat rafinăriile României.
  PSD a semnat contractul cu Roşia Montana.
  PSD-PNL au “modernizat” Porţile de Fier.
  PSD a semnat contracte pe 20 de ani cu “băieţii deştepţi” pentru energie ieftină de la Hidroelectrica si de la Nuclearelectrica.
  PSD a inventat asfaltatorii, preluaţi ulterior de toate partidele la putere.
  PSD a decis vânzarea flotei României, cu Nicolae Văcăroiu la cârma guvernului şi cu Aurel Novac ministru al transporturilor.
  Nicidecum secretarul de stat Traian Băsescu

  PSD-PNŢCD au dat telecomunicaţiile din România.
  PSD a devalizat băncile româneşti în frunte cu Bancorex.
  PSD-PNL au inventat fondurile de investiţii: Caritas, SAFI, FNI.
  PSD a privatizat toate băncile româneşti cu excepţia CEC. Nu pentru că nu a vrut, ci fiindcă n-a mai apucat.
  PNL a concesionat platoul continental al Mării Negre înainte de a fi câştigat la Curtea Internaţională de la Haga.
  PSD a distrus agricultura României.

  PSD a tăiat pădurile şi a exportat lemnul în toate zările.

  PSD a protejat reţele precum cea a lui Cătălin Voicu, care să obţină achitarea sau condamnarea cu suspendare a celor daţi pe mâna legii de regimul Băsescu. Că in vremea guvernarilor pesediste, doar fraierii erau anchetaţi de DNA.
  PSD, cat a fost la guvernare, a lasat sa se structureze in Romania reţelele transnaţionale de crimă organizată, fără excepţie, care nu mai dau drumul României din gheare.
  PSD a lasat sa ia ampluare contrabanda, traficul cu arme, cu produse petroliere, ţigări, alcool, legume, flori conterolate de psd, etc
  PSD si –a subordonat Justitia si s –a folosit de propria Constitutie, pentru a jefui si a imbogati peste masura sprijinitorii lui Ion Iliescu.
  PSD si –a subordonat presa, pentru maniplarea cetatenilor romani de pretutindeni si si –a creat armate de sprijin mineresti, sindicale, de pensionari si de rezervisti condusi de fosti politruci comunisti si si –a creat mogulii multimiliardari, care sa sprijine cu bani si cu presa proprie campanile electorale ale partidului patronat de Ion Iliescu.

  PSD a creat mineriadele , de fiecare data pentru interesul lor si impotriva guvernarilor de atunci ( Roman , Ciorbea , Radu Vasile )

  00
 7. Zoso, buna alaturarea celor doi si punctul tau de vedere.
  Florin, chapeau!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube