Poliţistul turnător, unde e ştirea asta?

Din ediţia de azi a “Gândului”:

Comisarul Florea Fărcăşanu, de la Serviciul Antidrog Sector 4, a fost reţinut de colegii săi pentru că turna informaţii celor din clanul Spoitoru. El primea 600 de euro lunar de la traficanţii de droguri. Când şi-a dat seama că este suspectat, a demarat procedurile pentru a se pensiona medical. (sursa)

Unde e ştirea asta pe toate posturile TV? Unde e momentul cu nenea asta plimbat prin faţa camerelor de luat vederi, să îl vadă toată lumea, inclusiv poliţiştii care se ocupă cu aşa ceva? Ei de ce să nu vadă ce îi aşteaptă? Pe infractori îi plimbă aşa, de ce nu şi pe infractorii de rang înalt, gen comisarul Florea Fărcăşanu? El are dreptul la viaţă personală şi la intimitate, după ce a jurat sa ne apere de infractori?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Stirea a fost dată pe scurt la PRO TV şi au spus că primea 500E/lună +CAS, de la O’tingiri spoi’. De ce i-ai mărit leafa? Cu ce bani şi cu ce drept?
  Serios: el are dreptul să stea cu haina pe ochi până la condamnarea definitivă. După aia ne râdem de el.

  00
 2. Hmm… Dacă m-aş mai uita la tv probabil m-aş întreba acum şi eu acelaşi lucru. Sau nu mi-aş mai pune întrebări, fiind deja îndobitocit ca majoritatea telespectatorilor.
  Sunt destui corupţi în Puliţia Română. De ex. dacă reclami furtul portofelului sau alte asemenea ei se bucură dacă poţi identifica hoţul din pozele lor. Nu pentru că te-ar ajuta pe tine cu ceva astfel, ci pentru că îi ajută pe ei să-şi ia partea din banii furaţi. Nu mi s-a întâmplat, dar au păţit-o destui ca să cred că aşa este.

  00
 3. @Omuldelamunte – nemediatizand cazul o sa scape cu o pedeapsa simbolica … si sa vedem atunci care rade… dar neah asta`i Romanica, tara in care furi un ou iei 15 ani de puscarie, iar daca furi banii contribuabililor … o poti duce bine merci … Justitia e oarba … bleah

  00
 4. doar pentru 600 euroi?kkt/.ce ieftini sint oamenii legii..curvele sint mai scumpe ca ei

  00
 5. Mai importante sunt masinile, sediile, campaniile de imagine, decat alocarea de resurse catre contraspionajul intern pentru demascarea infractorilor de la varf.
  Daca sapi adanc te umpli de rahat.

  o politie moderna aloca bani multi la 2 si un sfert nu ii baga in sedii si masini.

  00
 6. Se găseşte cîte un prost (Zoso) să vadă nişte amănunte „picante” şi cîte un deştept (Omuldelamunte) care să ne explice că e mai bine aşa. Pentru cine e mai bine fretea să stea el cu haina pe ochi? Este el mai cu patru OO faţă de ăla care fură pîine? Aşa se face acum mediatizarea, la „pe scurt”? Sau îţi e ruşine cu colegul tău? Şi ştii care e vrăjeala? Dacă legea pe care o susţii era curată şi corect aplicată nici nu mă mai interesa să aud de scursurile astea la televizor, dar aşea… mi-ar fi plăcut să-l văd la pămînt, cu genunchiul pe gît şi un cagulat cum striga la el „Stai, mîinile sus!”. Că, de altfel, cînd prindeţi un hoţ de buzunare nu ştiţi cum să-i întoarceţi moaca spre cameră ca să se vadă cîte OO aveţi voi…

  00
 7. stirea e de acum 2 zile si, cel putin pe realitatea, a fost (cu tot cu imagini cu respectivul). si e si acum pe realitatea.net, tot de acum 2 zile.

  ti-a scapat tie: https://www.realitatea.net/

  00
 8. 600 euro? Cred ca glumesti. Eu faceam la un moment dat 1000 euro legitim. Cum naiba sa te risti pentru atat? Mai ales la un clan mafiot cum e Spoitoru.

  Frate nici macar de la politistii corupti nu te poti astepta la putina demnitate in tara asta.

  00
 9. @Meneopol. Amice, ai înţeles ca şi cum aş fi vorbit în japoneză şi n-ai avut subtitrare. Eu spun că legea este de aşa natură şi că se aplică prezumţia de nevinovăţie,atât la noi cât şi aiurea. El cunoaşte legea mai bine decât furăciosul de pâine,care,între noi fie vorba, mai are şi ochii beliţi la cameră.
  Legea asta îi apără şi pe viitorii vinovaţi cât şi pe cei dovediţi nevinovaţi,tocmai pentru ca aceştia din urmă să nu sufere pe nedrept.
  Îţi place să plăteşti impozite? Dacă da, atunci fă-o din rărunchi,dacă nu,asta-i LEGEA,indiferent c-o îmbrăţişezi, au ba!
  Să înţeleg că te legi şi de oaualea mele şi de ale lui Zoso?
  Pe un hoţ de buzunare trebuie să-l vadă cât mai mulţi pentru a se feri de el după ce este eliberat la o lună de „facultate Jilava Mater”, pe când Florea Farcăşanu pentru mine este un nimeni, un nene care primeşte salar.

  00
 10. Am vazut sirea de 3 ori aseara, la tv.

  00
 11. pentru ca „domnii” de sus le cenzureaza ei pe toate si ne arunca la misto doar ce vor ei sa afle

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube