Polițiști și bugetarii primii!!!

Eu sunt de acord. Vreau să știu dacă copilul meu a consumat ceva.

202308293129091414

Dar aș vrea să fie testați politicienii, polițiștii și bugetarii. Toți. Pompieri, judecători, senatori, subsecretari de stat, conțopiste de prin ministere, profesori universitari. Toți. Cine îl pică, își pierde locul de muncă.

Ei primii, cu aparatul ăla cu 50% rată de eșec și vedem dacă nu cumva după asta se vor schimba lucruri în țara asta. Că nu poți să ceri ceva de la oameni dacă tu nu urmezi aceleași reguli.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

43 comentarii

 1. Eu as vrea sa vad test de alcool/droguri la fiecare vot in parlament. Fiecare parlamentar sa sufle in etilotest si sa scuipe in drugtest.

  Pozitiv? Inchisoare cu executare. Cum putem avea incredere ca un parlamentar aflat sub influenta diverselor substante este constient cand voteaza?

  Negativ? Poftim bila si voteaza.

  Comentariu apreciat.1578
  • Si un test de baza: cateva intrebari de geografie, de matematica, de genul cat face 2 + 2 * 2 . Gresesti o intrebare, pierzi mandatul. Cum l-au intrebat pe un deputat psd daca va vota codul lui Hammurabi. Tipul a raspuns ca vom vedea. Ulterior a ajuns ministru.

   Comentariu apreciat.8211
  • Tu crezi că o lege se discută doar o oră înainte de votare și atunci se dă votul final? Astea sunt doar fente să schimbe subiectul și să-i facă pe oameni să ceară tot felul de prostii care nu ajută la nimic.
   Știi ce e acum in capul oamenilor? Un drogat a cauzat o explozie la o statie gpl din Botoșani.

   Comentariu apreciat.325
  • lrpx „Eu as vrea sa vad test de alcool/droguri la fiecare vot in parlament. Fiecare parlamentar sa sufle in etilotest si sa scuipe in drugtest.”

   hauristul Mihai „Astea sunt doar fente să schimbe subiectul și să-i facă pe oameni să ceară tot felul de prostii care nu ajută la nimic.”

   Normal ca sunt prostii din punctul tau de vedere hauristule, deoarece parlamentar de-al tau a fost prins cu droguri in Parlament: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/membru-aur-prins-in-parlament-cu-un-plic-ce-ar-contine-droguri-1647271

   1212
  • Mihai, nici nu e relevant daca se discuta legea atunci sau nu.

   In momentul in care voteaza o lege parlamentarul este la serviciu, corect? Are voie sa fie sub influenta substantelor la serviciu?

   Altfel spus, cum stii tu ca politicianul este in deplinatatea facultatilor mintale(alea care or fi) in momentul in care voteaza o lege?

   84
  • Bre Mihai vrei sa fie bine cum era inainte? Ia uite ce frumos era daca te betiveai la locul de munca
   DECRET nr.400 din 29 decembrie 1981
   pentru instituirea unor reguli privind exploatarea şi intretinerea utilajelor, instalaţiilor şi masinilor, intarirea ordinii şi disciplinei în muncă
   Constituie de asemenea infractiune si se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta in alin. 1 savirsirea uneia dintre urmatoarele fapte de catre personalul muncitor, indiferent de functie, din unitatile care au instalatii, utilaje sau masini cu regim de functionare continuu sau cu grad ridicat de pericol in exploatare:
   a) fumatul sau introducerea de tigari, chibrituri, brichete, materiale ori produse care ar putea provoca incendii sau explozii, in locurile de munca in care fumatul sau introducerea acestora este interzisa;
   b) introducerea sau consumarea de bauturi alcoolice in unitate ori prezenta in unitate sub influenta bauturilor alcoolice.
   Daca prin savirsirea uneia din faptele prevazute la alin. 1 si 2 s-a produs o tulburare bunului mers al unitatii sau o paguba avutului obstesc, oricare ar fi valoarea acesteia, pedeapsa este inchisoarea de la 6 luni la 5 ani.
   In cazul in care fapta prevazuta in alin. 1 sau 2 a avut ca urmare o perturbare deosebit de grava a activitatii unitatii ori a produs o paguba importanta economiei nationale sau vatamarea grava a integritatii corporale, a sanatatii ori moartea unei persoane, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 20 de ani, interzicerea unor drepturi si confiscarea partiala a averii, iar daca a avut ca urmare vatamarea grava a integritatii corporale, sanatatii ori moartea mai multor persoane, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani, interzicerea unor drepturi si confiscarea partiala a averii.

   115
  • @Nicu
   Si e inca in vigoare…

   04
  • De unde țâpuritura din acceleratul de navetă Galați – Ghimeṣ:

   „Decretu’ 402: bea ṣi ṣefu’ bem ṣi noi”

   41
  • Mai bine testare la fiecare vot PENTRU Parlament.

   11
 2. 100% corect! Intră pe forumul polițiștilor să vezi ce respect au polițiștii noștri față de cetățeanul plătitor de taxe.

  Comentariu apreciat.613
 3. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 979
 4. In România consumul nu e incriminat. Posesia e. Toți o să spună că au consumat în Amsterdam.

  Deci cam greu să aplici asta ca oamenii ce sunt majori. Nici în Arabia Saudită nu sunt reguli din astea.

  Comentariu apreciat.376
  • Intrarea și ieșirea din tara e cu trecere prin granita. Nu poți spune că ai consumat la Amsterdam daca nu ai ieșit din tara in ultimul an.
   La fel și la copii. Și aia pot merge la Amsterdam. Și să miroasă pe strada. Și să iasă pozitiv.

   Dar uitam esență articolului: căcaturile alea de testere au rata imensa de fals pozitiv. Care fals pozitiv îți poate distruge viața.
   Deci…

   Indecis. Tu ce zici?4016
  • Confirm ce spune Vax. Am avut o prietena care a avut ceva probleme cu niste cunostinte care se drograu si faceau „prosti” (multe chestii dar nu intru in detalii).
   La politie i s-a spus ca _consumul de droguri nu este incriminat. Doar productia si traficul.

   00
 5. NOU
  #17

  Sigur se găsesc niște băieți deștepți să aiba exclusivitate in furnizarea kiturilor de testare. Evident vir fi cele mai penale kituri și vor da rezultate fals-pozitiv și fals-negativ. Iar rezultatele, vor fi comunicate doar dupa ce sunt trecute prin filtrul partidului si filtrul interlopilor. Al cui e colipu ca a ieșit pozitiv? Pai e al lui X. Am zis pozitiv? Voiam sa zic negativ!
  i al

  Comentariu apreciat.512
  • NOU
   #18

   Al cui e copilul? Ar trebui sa fie testati parintii primii. Sa vedem intai cati alcoolisti si drogati avem printre parinti, si dupa aia, daca mai raman kituri de drogtest, si copiii.

   223
  • Exact, aici se da doar un contract. Nu e nici o alta intentie decat sa se dea un contract la nasu mare. Parintii or sa refuze testarea pentru ca stiu ca testele sunt penale, testele vor expira si bobita asta o sa spuna, „Eu am avut intentii bune dar voi n-ati vrut”.

   141
  • NOU
   #20

   Eu nu înțeleg un lucru:

   X e pris drogat. de ce nu e întrebat:
   „zi de unde le-ai luat ca te bagam la tăinuire!”

   172
  • Si la ei, ca la noi. Se pune semn de 50 la ora dupa ce moare cineva, si toata lumea merge cu 80 in continuare. Daca mergi cu 50, te depaseste tirul pe linie continua cu 80 si te baga in sant (am patit-o eu in Italia, fix in zona de 50 acum 5 zile), pe langa celelalte masini . Asa ca mergi cu 80 pentru siguranta ta. 5 ani mai tarziu, apare o camera de luat vederi intr-o noapte. 2 drumuri pe zi la munca, timp de 20 de zile, si abea pe urma incep sa ajunga amezile.
   Si uite asa ai 40 de amenzi de platit a cate 175 de euro. Parca ai avea si tu o problema cu asta, nu?
   Apropo, stii ca la fiecare trecere de pietoni fara semafor, in Romania, trebuie sa mergi cu 30 km/h. Peste cate astfel de treceri mergi cu 60km/h in drum spre munca?

   Indecis. Tu ce zici?258
  • Stii ca la ultima fraza nu ai dreptate?

   01
 6. NOU
  #24

  Apropo de fals pozitiv, cand s-au inecat 5 intr-o dupa amiaza la Mamaia, toti ca oile in cor spuneau ce idioti sunt romanii, ca nu respecta regulille, Romanica tara de gagat, o injuratura n-a ramas pe lista oficiala nefolosita, ba erau si care oftau ce greu le e cu poporul de idioti.

  Si ce am aflat dupa ce gastele au cantat in cor? Ca trei adulti sarisera sa salveze o elevă de 16 in pericol de inec, ea nu s-a inecat, dar s-au inecat salvatorii. Fals pozitiv avem? Avem cantitati industriale de nesimtiti pe de o parte, si se biasati pe de alta. Csf ncsf.

  Comentariu apreciat.334
 7. Deștepți ca pula cum zicea un celebru filozof.

  Direct la sursa problemei se duc.

  182
 8. Sclavii* iarăși vorbesc despre consecințe când ei nici măcar nu au sărit vreodată gardurile la vile & case de vacanță, habar nu au unde locuiesc consilierii/primarii/președinții județeni/prefecții/șefii poliției/șefii jandarmeriei/șefii serviciilor secrete/șefii băncii nationale/administratorii de spitale/etc. …
  Se vrea sânge, chițăie despre sânge, da’ niciunul nu chirăie mai mult de atât pentru că le este – corect & legitim – frică să-și distrugă viața cu dosare penal, închisoare și alte minunății.

  În ce țară emigrați dacă știți doar engleza?

  *nu voi cei de aici

  178
  • Depinde ce faci si ce pregatire ai. In orice corporatie multinational poti „supravietui” doar cu engleza indiferent de punctul de lucru.

   128
 9. Fumigenă, știe că este f greu sa faci așa ceva. In alte țări dacă doresc să vadă aprox cum e consumul de droguri se fac regulat teste conexe. De ex se iau probe din băi, de pe mobilier sau chiar din șervețele folosite. Totul complet legat fără a avea nevoie de acceptul a milioane ( sau sute de mii?) de părinți.
  Nu înțeleg de ce românii îi mai iau în serios pe aceste nulități. Zice un idiot o prostie și noi stăm să dezbatem in loc să ne dăm seama că este doar prosteală iar dacă într-adevăr este o măsură bună, nu se va pune in aplicare ;)

  182
  • profet in țara mea.

  • mmm, și ce ne facem atunci când drogalău mai are 4 mașini bengoase în curtea părinților. Î-l doare în pwlă că milițienii i-au confiscat O mașină.

   45
  • mâine i-o confiscă și po a doua. și după ce il rupe ta-su cu bătaia, i-o confiscă și pe a treia.

  • Eu aș propune confiscarea tuturor mașinilor care nu pot fi justificate. Când oprește bombardierul cu ifose să îl întrebe: ce munciți de vă permiteți mașina asta de 200.000 euro într-o țară cu salariul mediu de 1000 euro?
   Eu pot justifica tot cu creditele în care m-am îngropat și venitul pe care îl am. Bombardierii, bugetarii și alte categorii… pot?

   1110
  • Când oprește bombardierul cu ifose

   ai scris greșit „bugetarul. polițistul, pompierul, procurorul, judecătorul, medicul”

  • Să mor io dacă am văzut un deăsta de bani gata bătut cu șlapu de mă-sa când a făcut o nefăcută. Bătaie de aia în public cum ne luam noi când spărgeam un geam cu mingea.

   181
 10. Nu e rau, dar stiti ce se va intampla? O sa curga banii de la buget pe milioane de teste, unele proaste, evident, o sa fie niste contracte babane la cine trebuie, noi angajati in sistem (ca trebuie), noi o sa ne frecam elevii pe la iml (tot pe banii populatiei, ca ies fals pozitive) si politia tot nu va iesi pe strazi sa prinda pe bune imecilii care conduc beti sau drogati. Chiar e asa greu sa faci filtre pe la toate cluburile/locurile stiute de toti?

  173
  • Exact.

   Comentăm toți degeaba (inclusiv eu).

   De fapt băieții cinici au prins că e rost de un contract pentru teste antidrog la grămadă, care nu le va folosi nimeni.

   La fel ca țeapa cu testele covid din școli, luate la grămadă, cele mai ieftine, aproape inutile dpdv calitativ, dar s-au plătit, s-a încasat, banii s-au împărțit, noi comentăm, ei au mai cumpărat un bloc.

   161
 11. Citisem recent despre o barca undeva in Delta parca, s-a rasturnat in Dunare. Au fost salvati toti pasagerii pentru ca aveau vesta de salvare, dar se pare ca femeia care conducea barca consumase niste drog… Si cand ma gandesc ca acum cateva zile am fost si eu cu toata familia intr-o excursie cu barca prin Delta, ma ia groaza…

  39
 12. Cele mai cautate apartamente in Romania vor fi cele din spatele mall-urilor.
  Pentru ca sa nu mai circuli nici cu masina nici pe troutuar.
  Lucrezi de acasa te furisezi pana la mall sa bagi in tine, mai vezi un film si te intorci acasa prin parc in costum de camuflaj sa nu te violeze un proaspat eliberat.
  In lift se pot intampla multe chestii asa ca o iei pe scari in sir indian. Daca nu ai cu ce face sirul iti cumperi chiloti de tabla zincata si casca de pompier.
  https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/o-autoutilitara-a-spulberat-doi-pietoni-la-cluj-o-2295469.html?fbclid=IwAR2KZ7Ll2jVsUPuEpvXllwVgAenwTHVEg1GHeu3tYd5X3sXhd5Gc3rjUMhI

  61
 13. Eu nu inteleg de unde explozia asta de drogati ?

  42
  • Explozie a fost la ăla cu cisternele de GPL. Dacă ești curios cine distribuie droguri sună la DIICOT pentru că ei știu mai bine.

   43
 14. Termina cu ideile astea….progresiste :)))

  12

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile