“Poliţist, adjectiv” a supt cu graţie

Noul film al regizoului aluia care a facut filmul ala misto acu doi ani, ciu Dragos Bucur in rolul principal si la care nu se gaseau bilete e o varza cu cărniţă (fără aluzii, şefu). Ma gandesc ca au filmat conform scenariului si au iesit 45 minute. E prea scurt. Bucur, vino incoa, azi mergi. Si Bucur a mers o ora prin film. Si a mancat. Cu detalii. Cu cadre lungi. Cu muraturi. Cu bere. Cu Angela Similea. Bucur, mergi!

Lumea dormea, radea, glumea, se uita stupefiata. Mariei Dinulescu i-a placut. Mie mi-a placut mai mult freza ei.

Singurul moment decent al filmului, care merge pe un subiect bun (politistul cu o dilema morala) este finalul. Cand Ivanov mai salveaza din aparente.

Cea mai fericita fata din lume” e de Oscar pe langa mizeria asta. Desi slabut, cu o actrita principala mai aşa filmul e crud, rece si realist. Am ras pentru ca era adevarat. Toti am avut parinti care ne-au spus ca ne vor binele, toti au folosit fraze tip, toti ne-au reprosat ca au facut sacrificii pentru noi…Filmul are si ceva momente pentru oamenii din agentii, “fa-l mai portocaliu, sa vrea lumea sa bea din el” sau “Burundi, bă”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. o dată-n viaţă îmi pune zoso link, şi atunci către blogul care-i în lucru. oare nu i-o fi plăcut mâncarea? ok, cartofii, ştiu, da’ nici măcar nu eram acolo 🙂

  00
 2. De ceva vreme nu mi se mai incarca pozele de pe blog 😐

  00
 3. no, te aştept la un gulyas (îi de bine) pe la patru 🙂

  00
 4. Imi pare bine ca ne povestiti evenimentul si tu si visurat.
  Acum m-ai facut curios sa vreau sa vizionez filmele.Dar totusi ce e ma cu ecusonul ala la tine?:D L-ai furgasit?:)
  M-am gandit ca ar fi gen invitatie din partea ei,dar ce cauta fata ei pe ecuson?:))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube