Poiana Narciselor în mai

Am pozat narcise, am mâncat mici, am  văzut oameni, am plecat acasă.

narcise-01 narcise-02 narcise-03

narcise-04 narcise-05 narcise-06

Cel mai amuzant lucru la ieșirile astea la iară verde este că poți vedea cine îi face poze pițipoancei minore de feisbuc. De obicei mami sau tati. Mami care a devenit o tanchetă ambiguă sexual, care se îmbracă precum tati, cu machiaj aruncat cu lopata sau fără machiaj, bucuroasă că poate scoate rochia cea bună de la naftalină. Tati, pe de altă parte, e aceeași gorilă sexuală ca atunci când s-au cunoscut. Scuipă, se scarpină în fund, vorbește tare la telefon, îi repede pe copii, se uită după puștoaice cu bale la colțul gurii, deși a lui e de aceeași vârstă. Le ia câte o înghețată la copii și se plânge că nu mai are bani și de benzină și de mici, așa că le ajunge lor câte doi și lui opt și plescăie zgomotos în timp ce pisicuța se uită după băieții care ar putea-o smulge din acest coșmar și eventual să nu o bată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Ehe, lipsa de civilizatie, de bani… de educatie.
  Frumos tablou, descrie perfect societatea in sanul ei, in celula de baza romaneasca… am vazut si eu asemenea fapte, credeam ca doar mie mi s-a parut… O sa ne vindecam vreodata de asemena monstruozitati? Hm, never cred eu…

  00
 2. Da-i dreacului de momarleti !Ii vezi zilnic peste tot precum rahatii de caine.Narcisele sunt frumoase.Si le vezi doar primavara.

  00
 3. NOU
  #4

  Flori de Gura Leului :)

  00
 4. Da, deci care orice meltean ai baut mici si ai mancat bere.Nu tu un Monte Carlo, nu tu un kil de incre negre, nu tu un moet la pet.Ma dezamagesti parca ai fi unul dintre noi.

  00
 5. Cu ce ai facut pozele?

  00
 6. Ma uitam si mi se pare ca devii fan Bacovia?! Sau e casa cea noua cu orientare nord?

  00
 7. Deci tati se imbraca tot in rochita de la naftalina?:))

  00
 8. Imaginile sunt foarte frumoase.

  00
 9. Narcisa e noua rapita?

  00
 10. Ma da parca ai ceva cu oamenii de acolo… In loc sa spui si tu ca ce locuri frumoase sunt de vizitat in Romania…Majoritatea erau probabil localnici sau din locurile apropiate, ce ai cu ei?Mai bine zi si tu ca nu ti-a placut drumu pana acolo sau ca poate nu ai avut cazare cum ai fi crezut ca o sa gasesti, sau ca nu ti-a dat nime atentie cum ai fi crezut ca o sa primesti.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile