TopBlogZosoblack

Podcast: despre analiști politici și oameni care apar la televizor

Pe scurt, oamenii apar la TV dacă sunt plătiți sau dacă au un interes (caută clienți, vor să afle mai multă lume de ei, vor să îi recunoască lumea pe stradă). Și de obicei apar oameni din eșalonul doi sau trei, pentru că alții au treabă sau nu au nevoie de expunerea aia.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Dacă vreți să râdeți, urmăriți de la 45:15 cum doi din eșalonul 3 al PNL și USR+, când s-au luat la gură care să-l susțină pe care la guvernare fiindcă niciunul nu vrea să intre în guvern: https://www.youtube.com/watch?v=YFoky4xYf1Q

  00
 2. Pentru circ, vor să își facă nume, sa se vorbească despre ei.

  00
 3. Lectiile alea de ventriloc au inceput sa-si faca banii :)

  00
 4. Spui că analiștii mai „apar la televizor pentru că vor să fie văzuți”.
  Pentru ce ar mai vrea CTP-ul să fie vizibil, la vârsta lui, și ce ar mea vrea să dovedească când are câteva licențe unice și inimitabile ca: Guzganul rozaliu – Hrebe, Varanul – Felix, Tăriceanu – Butch Călin (a se citi românește), Ministreața – Norica Nicolai, Șobolan mecanic – Ciordache altă întrebare, sau Pavianul cu creastă? Pentru ultima denumire, dacă echipa pesedistă de reperare a onoarei ar fi ignorat comparația pseudokineghetică, aceasta ar fi trecut neobservată pentru multele milioane de români alții decât telespectatorii Digi de la ora târzie de noapte. Dar, nu! Prin îmbățoșarea gomoasă a mașinăriei de represalii și propagandă a cretinozaurilor criptocomuniști toată lumea a aflat despre maimuța din guvern.
  Plus că, producătorii, acei contabili șefi ai posturilor de televiziune, n-ar mai invita niciodată pe cineva dacă în urma emisiunilor în care respectivii sunt invitați ar produce pagubă (regulă mai puțin valabilă pentru televiziunea publică, care încă e sac fără fund chiar și după eliminarea abonamentelor japcă).

  00
  • Cetepulea manca cacat la masa cu iliescu , cu toti guzganii si varanii in ’90 secolul trecut. Mai este un cretin care a futut o gaina virgina care a nascut pui, toti puii au ajuns mari jurnalisti. Asta e jurnalismul.

   00
  • 19.06.1990. Adevarul. Spirala Violentei, editorial semnat de Cristian Tudor Popescu: “Ca pe 13 iunie a avut loc in Bucuresti o tentativa de lovitura de stat este un fapt a carui negare nu poate fi discutata decat in termenii cretinismului sau candorii, dupa cum se exprima dl. Razvan Theodorescu. Oricine s-a aflat in acele ore la Televiziune, la Interne sau la Politie poate rememora mirosul salbaticiei si fricii care pluteau in aer. E lesne de inteles ca imaginile din seara aceea, transmise de TVR, si mai ales lipsa oricaror imagini, vreme de 40 de minute, pe micul ecran, au creat, inevitabil, o stare de tensiune, de panica, in intreaga tara. Ceea ce s-a intamplat a doua zi in Bucuresti, incepand cu primele ore ale diminetii, a fost o reactie tot atat de inevitabila; spirala violentei, odata initiata, urca intruna. Aceasta reactie s-ar fi produs si in lipsa apelului prezidential, care a avut ca principal efect diminuarea creditului de care se bucura Presedintele si Guvernul. In aceste conditii, comportamentul grupurilor mineresti si muncitoresti nu a fost, nici nu avea cum sa fie, pasnic.”

   00
 5. A cam crapat siteul lui alex, oricine ar fi el..

  00
 6. scapa de ticul ala cu “despre asta e vorba”

  e prea scurt podcastu’. nu pot sa adorm atat de repede.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)