PeSurse.ro: jegul de Buble prins la furat

Toată lumea ştie că Iosif Buble e un jeg. Colegii lui ştiu asta, oamenii de la televizor ştiu asta, postacii de partid ştiu asta. Singura care nu ştie e Diana Tuşa, deputata de Brăila pentru care Buble şi-a părăsit familia, pentru că aşa l-a învăţat biserica.

Atunci când nu clipeşte foarte des la teve şi nu se împleticeşte vorbind, Buble haleşte rahat pe blogul său, pesurse.ro (o mizerie care se voia platformă internaţională, care se incarcă greu din cauza javascriptului prost utilizat). Mai o maniplare, mai o minciună, mai o mizerie, mai un furt, ca tot ziaristul. Cristi l-a prins pe onestul teolog Buble la furat de texte din Puterea.

pesurseputerea

Ah, da, ştiu, persurse nu e al lui, el doar scrie scrie şi îl deţine. Dar asta nu înseamnă că e al lui. La fel cum nici Costin sau Molodeţ nu lucrează la ProTV. Nu, pesurse.ro nu e al lui Iosif Buble, jegul de la Antena3. E al…cuiva. La fel nici acest articol nu este despre jegul de Buble de la Antena3. E despre un alt Buble…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Poate Buble scrie la Puterea sub numele de Calin Popescu si Sutu nu stie. 🙂

  00
 2. nu mai e de mult la a3

  00
 3. @sutu era o gluma

  00
 4. @zoso;..imi cer scuze, l-am confundat cu moise guran

  00
 5. @Tre3i, cate palme poti sa-ti dai?

  00
 6. Trebuia sa continui cu „Si acest post nu exista pe site-ul meu, e o iluzie optica” :)) Am crapat de ras cu paragraful de la sfarsit.

  00
 7. offtopic: nu tot tanti Diana Tuşa l-a despărţit şi pe Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputaţilor, actualmente nu ştiu ce frecător de menta pe bani f frumoşi la BNR?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube