Cadou de Crăciun, cu Pera și Doru (hobbit2profit)

Cu ocazia sfintelor sărbători pascale, doi dintre cei mai de succes oameni din lume, Pera Novacovici și Doru Pelivan, s-au unit și au dat drumul unei noi afaceri de succes, Hobbit2Profit, care te învață cum să îi înveți pe alții să învețe pe alții, și asta doar cu un curs de 1.000€.

Momentan treaba e cotoioasă rău, clipurile de promovare sunt praf la afișări.

Iar succesele personale îi recomandă. Pera Novacovici învăța pe alții să agațe femei și el umbla cu una cam urâțivă și cam naivă (s-a căsătorit la un moment dat cu o moldoveancă de peste Prut după ce s-a prins și el că nu cadrează să dai sfaturi de bărbat alfa când tu nu le poți pune în practică), iar Doru Pelivan a avut câteva afaceri de succes (o salină falimentară, o agenție de online cu site varză, niște cărți de succes în format pdf).

Dar vă economisesc niște bani. Primul pas al eliberării financiare: nu mai pune botul la țepari de pe net. Pune botul doar la mine, că eu te învăț de bine. Doar 500€, nu 1.000€, plata în webdollar.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

 1. Băi, când ai făcut screenshoturile astea, că pe unul din ele scrie „ultima șansă” și mi-e teamă să n-o fi ratat.

 2. Unde e linkul de afiliere sa dau join?

  00
 3. Știi de unde iau niște webdollarși din ăștia ? O mai fi disponibili sau a oprit geniul ‘producția’ ca încerce să îți atace site-ul?

  00
 4. Eu stiu de eliberarea financiara in 3 pasi:
  – Get real work
  – Get payed
  – Dont’t spend money on useless shit

  Pro$$it!!!

  00
 5. Parcă am un deja vu, nu au mai vândut cursul ăsta acum un an și nu ai mai scris despre el? Bine, prost nu e cine cere…

  00
 6. Hey, de ce nu ați spus că e și Lorand acolo, sigur va fi un curs de succes. :)

  00
 7. Măcar fata a avut curajul să încerce, tu ce ai făcut cu viața ta? Un blog cu niște sute de mii de vizitatori lunar, asta e marea ta realizare? Vinde și tu un curs, bagă-te într-un MLM, fă și tu ceva util pentru societate. :)

  00
 8. Da, știu, same shit here.

  00
 9. Eu zic ca este treaba buna, doar ii recomanda si LSS

  00
 10. Tuturor le functioneaza orice rahat fac sau teapa. Si eu cand intorc pe linia continua odata la 10 ani atunci ma vede militia… Of unde e dreptatea? :-)

  00
 11. Nevasta-sa lui Novacovici era piesa acum cativa ani, asa ca nah, high maintenance, trebuie sa livreze si el traininguri ceva.

  00
 12. Este, cred, al treilea an la rând, cand scrii de ratonii astia. Eu nu inteleg cum plm au clienți, fie el si unul singur?
  Cum reusesc, frate, ca io nu ma prind.. Sunt atatea exemple si oamenii tot dau banii astia? 500 euro… sau fac webinarul vietii si se uita doar mă-sa la ei…

  00
 13. Unde sunt vremurile bune când genul ăsta de oameni erau doar consultanți Herbalife?

  00
 14. „Zecile de comentarii de la videoul anterior…” – la 5 zile după ce au zis asta erau 9 comentarii la videoul anterior

  00
 15. Peste tot exista piata. Ia uite aici https://www.gofundme.com/f/thetrumpwall

  Acum 10 ore erau 2 mil stranse, acum sunt 5 (probabil dupa ce aprobi comentarium sunt deja 6)

  00
 16. Iti recomand sa faci un mic articol legat de Kiwi ai Pelivan folosind incasarile si declaratiile financiare ale companiei https://www.romanian-companies.eu/kiwi-marketing-srl-35657187/ Vezi in partea d ejos, incasari 2016 si 2017, in curand 2018. Cifre de nimic!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube