Pepsi, 52 de ani de incompetenţă

După 52 de ani, Pepsi a ajuns la un acord cu lanţul McDonalds pentru a-şi putea servi clienţii cu altceva decât cu Cola. more…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. pepsi are exclusivitate la kfc.

  00
 2. Si la noi de vreo jumatate de an se poate bea Lipton la McDonalds, si acesta tine de Pepsico. La noi ma indoiesc ca se va vedea prea rapid vreo modificare, in fond McDonalds inca nu a lansat sandvisuri care in alte tari sunt de multa vreme disponibile, Pepsi nu prea a lansat bauturi (abia au venit cu 2 feluri de Gatorade, in alte tari fiind vreo 10), etc.

  00
 3. mda, mancatul la iesle (i.e. fast-food) evolueaza si la noi, cu accente specifice..

  abia astept sa intre si bomboanele mentos la vanzare cu mac-uri si coca-pepsi-cola… si-atunci sa vezi ce BOOM va fi.. *sardonic grin*

  00
 4. Motivul principal pentru care PepsiCo nu a reusit pana acum sa isi vanda produsele in McDonalds-uri este urmatorul:

  McDonalds este concurent direct al KFC, Pizza Hut si Taco Bell, iar toate aceste lanturi fast-food sunt detinute de PepsiCo (printr-un spin-off din cate stiu eu). Evident ca in cele 3 lanturi se vinde (sau cel putin se vindea) numai Pepsi. In conditiile astea PepsiCo ajuta practic concurentii directi ai McDonalds.

  Acum, cat de prosti sa fi fost astia de la McDonalds incat sa vanda in restaurantele lor Pepsi, crescand astfel profitul companiei care ii „alimenteaza” concurentii?

  00
 5. Daca am baut vreodata ceva acidulat in MCD a fost Sprite, asa ca…no Pepsi for me.

  00
 6. Urasc KFCu fiindca n-au Cola :D Sa nu mai zic de cartofii aia nasoi. Iar la MC mai bine ar face ceva legate de cafeaua aia, ca e cea mai nasoala posibila, in loc sa bage Pepsi.

  00
 7. Pai nici nu ma duc, logic.. daca ma duc la mc, ma duc numai pt cartofi. Si apropo, n-am mai baut Cola de pe 1 ianuarie, m-am lasat :) Dar ziceam asa, in amintirea vremurilor apuse.

  00
 8. nwradu.. gresit.. lipton tzine de unilever.. care nu are nici o treaba cu pepsi.. ca la noi e imbuteliat de pepsico e altceva ;)

  00
 9. la mcdonalds „cola” are gust de frutty fresh oricum… vrei sa bei ceva similar si la kfc ?! wow…
  iar in legatura cu cafeaua… heh.. esti pe linga.. exista magazine speciale pt cafea.. nu te duci la un junk food cu pretentzii de cafea buna ffs

  00
 10. „McDonald??s evita totusi un razboi al sucurilor pe baza de cola, distribuind in restaurante doar bauturi racoritoare precum Mountain Dew, Gatorade Propel Fitness Water si Lipton Tea, produse ambalate de compania PepsiCo. Astfel, marcile din segmentul cola al PepsiCo – Pepsi si Pepsi Diet – nu fac parte din acest program.”

  Daca nu e Pepsi tot degeaba.

  00
 11. Habeeb, in toata lumea Lipton e in parteneriat cu Pepsico, mai ales pt IceTea. Important e ca McDonald’s a vorbit cu Pepsi ca sa vanda si ceai la ei in restaurante.

  In alte tari McDonald’s avea de ex parteneriat cu Nestea (care e distribuit impreuna cu Coca-Cola), vezi Italia.

  00
 12. de la „tine de pepsico” ai ajuns la parteneriat.. ts ts ts :D

  00
 13. Nu va mai certati in legatura cu Pepsico si Unilever. E un joint venture.

  00
 14. Daca tot e vorba de cola la Mc, e diluata cu apa, uitati-va la dozator cand va pune in pahar. Niste jegosi.

  00
 15. baaai da pe langa sunteti!!! ce legatura are Pepsi cu McDonalds? In primul rand MsDonalds este o extensie a CocaCola, rivalul nr 1 pr Pepsi… deci ce are ..cu primaria, de cand Pepsi in McDonalds? Pepsi are o treaba cu alte lanturi fast-food: PizzaHut de ex..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile