Pentru fete: fotografii profesionale

photoshoot Carcotasii de la PrimaTV au facut acum ceva vreme o selectie pentru fete dornice sa le inlocuiasca pe actualele bebeluse. Concursul s-a tinut pe siteul lor, carcotasii.ro, unde sute de fete si-au incercat norocul. Unele cu succes, altele mai puţin

Dupa ce am rasfoit cateva zeci de pagini, am ajuns la o concluzie trista. Majoritatea fetelor nu stiu sa isi puna in valoare fizicul. Nu stiu care sunt avantajele unei fotografii profesioniste si una facuta cu telefonul in baie. Un exemplu pentru a ilustra ce spun il gasiti aici.

Aşadar, ce e de facut?

Internetul e plin de fotografi mai mult sau mai putin profesionisti. Oricine cu un DSLR decent si putina indemanare iti poate face niste fotografii de care sa fi mandra. Nu trebuie neaparat sa fie Bumbut sau Hennesy pentru asta.

Majoritatea nu iti vor cere bani. Ei vor fi bucurosi sa te adauge in catalogul lor si nu stii niciodata cand te vor chema pentru o sedinta foto.

Fotografii stiu cum sa te puna in valoare. Fie ca e nevoie de machiaj, de tinuta, de fotografii de studio sau in locatie.

Nu ai nevoie neaparat de studio. Fotografii fie au ei studiourile lor, fie lucreaza cu unul la preturi decente.

Ce obţii la final?

Fotografii profesionale. Pe care, in urma intelegerii cu fotograful, tu le vei putea arata la concursuri sau agentiilor de modeling, le poti pune in CV sau pastra pentru amuzamentul propriu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Adevar graiesti dar alaturarea numelor Bumbut si Henesy arata doar riscul la care se supune oricine scrie despre un domeniu in care este afon.

  00
 2. Daca Bumbut s-ar sucari la asocierile dintre numele lui si Hennesey, s-ar invineti inainte de vreme. Oricum… sfatul dat tinerelor e bun.

  00
 3. Exemplul negativ dat de zoso, lavinia adica, are profil pe hi5 aici:
  https://secure.hi5.com/index.html?r=%2Fhome.html&logged_out

  Nu va inghesuiti, nu-i nimic special, asteptati sa mai creasca…
  …perverts.
  G.

  00
 4. DSLR decent si putina indemanare ? lol.

  00
 5. Mare dreptate are Stefan :)

  00
 6. Nu e chiar asa. Studio si DSLR au multi si din ce in ce mai multi. Dar ce fac.. e suficient sa te uiti in Playboy… decoruri de kkt care sa puna in valoare o tztza sau un k..r. Cam atata. Asta, profesionalismul sunt in alta parte.

  00
 7. Mestere , nu iti trebuie DSLR sa faci poze bune sau sa inteleg ca daca ai scula mare .. esti automat si bun in pat?
  Cu o compacta ce are mod raw faci cateodata minuni ce nu fac jumatate din expertii ce isi iau dslr-uri ca au auzit ca e trendy.Tot ce ai nevoie e experienta. „Majoritatea nu iti vor cere bani”? HAHA. Pai tu cu cine crezi ca discuti, cu amatorii? aia niciodata nu o sa-ti ceara bani pentru ca nu sunt niciodata siguri pe puterile lor si ce o sa iasa din sedinta foto

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

ce este un seducator