“Pedofili pe TikTok”

Nu mă pot abține să nu râd la faza asta: presa americană a fost asmuțită iar asupra TikTok, că e nasol ce se întâmplă acolo, că sunt prea multe conturi de copii, că nu sunt în siguranță, că sunt pedofilii acolo, că trebuie să fim vigilenți.

Și da, sunt mulți copii. Îi dai follow lu asta, de exemplu, te uiți la câteva clipuri cu ea, și apoi algoritmul își face treaba și îți recomandă altele.

Și TikTok dă din umeri, că la ei vârsta legală e 14 ani. Cam cum dau din umeri firmele americane când le explici că încalcă legile altor țări. Ce-ai, tati, la noi libertatea de garantată de constituție, noi suntem firmă americană, nu ne pasă. Asta face și TikTok acum, și americanilor nu le place deloc. Legile altora nu sunt bune pentru ei, dar legile lor sunt bune pentru alții.

Altfel, dacă aveți copii, știți că trebuie să aveți voi grijă de ei, ca să nu aibă alții.

kevin-hart

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. SUA, o tara condusa de avocați și asiguratori

  00
 2. fucking americans

  00
 3. Încearca sa dai report la un cont de instagram al unui minor … mda, tiktok e naspa ca limita de varsta e 14 iar la insta e 13

  00
 4. pe de alta parte yutub a dat-o-n catolicism papal, daca vrei sa-ti salvezi in lista un video cu un cantecel pentru copii, nu poti pentru ca regulile yutub kids, un cantecel de gradi, cu imagini care ilustreaza cantecul, nu cine stie ce putoi care face unboxing

  00
 5. E modul lor de a spune: Atentie Tik Tok este o mizerie, mai jos de Youtube nu trebuie coborat!

  00
 6. TikTok pare o rampa de lansare ideala pentru onlyfans si altele.

  00
 7. Sa vezi insa MILF-uri penibile care danseaza si se pisicesc ca astea de 14 ani si se cred frumoase si interesante , nu stii daca sa razi sau sa plangi..
  Oricum este plini de penibile/penibili pe TikTok , indiferent de varsta .

  00
 8. Nu e chiar asa… ca un produs sa fie comercializat pe piata tarii X, el trebuie sa se supuna legilor din acea tara. De-asta sunt site-uri din state care nu au chef de GDPR asa ca daca le accesezi din Europa, primesti un mesaj ca nu ai continut disponibil.
  De-asta Huawei nu mai are acces in state.
  De-asta unele modele auto nu pot fi vandute in Europa respectiv in SUA…
  Si cel mai amuzant, de-asta nu se vand Oua Kinder in SUA
  Tiktok nu a creat inca destule probleme, dar cand se mareste scandalul se vor supune legilor sau vor iesi de pe piata.

  00
 9. vezi ca esti cu rusii!!!

  00
 10. Sunt câte unii care sunt prosti de mici. Când sunt mari doar devin mai buni la asta

  00
 11. E bine ca au migrat mizeriile de pe youtube… O platforma chinezeasca nu are cum sa aiba succes, o sa dispara de la sine… date culese vor ramane, dar asta e alta poveste si cred ca exact de asta ar trebui sa dispara to ce tine de China, cand vine vorba iesit in lume… ca au legile alea stupide cu controlul statului la orice ora.

  00
 12. Mi se pare grav rău de tot dacă mai ales ca adult ajungi sa te uiți și sa iti placa sa te uiți, la niște oameni și copii care sunt nițel mai jos de nivelul unor maimuțe.
  M-am uitat și eu pe youtube sa vad ce anume e pe rahatul de tiktok, după ce o amica mi-a spus ca o cunoștință de-a noastra se uita non stop pe aplicația respectiva. Banuiam oricum. Dar o surpriza am avut, ce e drept …Nu ma asteptam sa fie atâtea babete care efectiv fac lucruri atât de stupide încât mi s-a blocat creierul și atâția negrii autohtoni. Era o hoașcheta de undeva din Ardeal (cred) care vezi Doamne e vedeta acolo pentru ca „gătește”chestii gen sarmale cu capete de peste și alte cretinatati… DE CEEEE !?!?!? Cum poți găsi amuzant asa ceva??????
  Cam aia a fost.. 5 minute irosite din viata.

  00
 13. Uh, am dat click cu tiktok. Acum o sa vină FBI peste mine?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube