Pe trotuar

orlyMă simt bucureştean. Pe Strada Lungă s-a stricat un autocar al unei delegatii sportive din Estonia şi jumătate de stradă e plină de maşini. Pentru că se circulă bară la bară, m-am suit pe troauar şi am dat pedală. Până am dat de cuplul perfect. El parcase maşina de-a curmezişul trotuarului, lasând fundul un pic în afară, cât să îi încurce pe ăia cu maşinile şi loc cât să treacă o persoană pe jos.

Pentru că trotuarul era înalt, am ales versiunea de a ma băga printre zid şi maşină. N-am reusit din prima, dar i-am lăsat o frumoasă zgârietură pe bara din faţă. Mă dau înapoi, mă uit la amândoi, soţ şi soţie, până în 40 de ani, se uitau ca două vaci bete la mine. Nici un gest schiţat, nimic. Mă uit la ei si zâmbesc. Mai intru o dată, le zgârii iar bara şi trec. Nici o reacţie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. fotografia este cheia articolului :)

  00
 2. Cine-i duduia?

  00
 3. ceva care m-a amuzat intotdeauna din legea rutiera :

  Art. 161. – (1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau de mopede:
  c) sa circule pe trotuare, cu exceptia cazului cand pe acestea sunt amenajate piste speciale destinate lor;

  practic daca dobitocii chemau politia, probabil te puneau la plata.
  ai rca ? :)).

  00
 4. pai esti bou! cu B mare. Ai mers pe acolo, esti la fel de vinovat ca si ala care a parcat pe trotuar. I-ai zgatiat masina – care stationa (si te lauzi cu asta?!??). Daca eram in locul lor, te rupeam in doua! O zi faina!

  00
 5. Teoretic puteai sa te dai jos, luai bicicleta pe sus si treceai de masina :-)

  00
 6. ori te-au recunoscut, ori nu era masina lor

  00
 7. Daca ti-ai lasat masina parcata pe pista de biciclete intre Eroilor si Universitate si ti-ai gasit-o zgariata nu te ingrijora! Am fost eu. Poti avea consolare ca macar mi-am cam stricat pedala tot agatand barile masinilor in cauza sau ca mi-am tocit cheia si a trebuit sa dau 20 de lei sa-mi fac alta.

  00
 8. si continuarea ?

  00
 9. idioti…

  00
 10. hahaha :) asta mi-a pus zambetu pe buze :))
  cui nu i-a placut ii doresc o zi de kkt :)

  00
 11. Adevarul e ca strazile din Bv sunt cam pielea … si in Beijing la ora 12 ai mai mult spatiu sa circuli decat pe trotuarele inghesuite din Bv sau decat in rondurile supraaglomerate cu masini …

  00
 12. Si pe mine m-au fortat niste mameluci parcati pe trotuar sa circul pe strada pe jos. Cum am p*** mare, m-am suit pe masinile lor si am incovoiat capotele la 12 masini cu niste urme de bocanci. Nu o sa mai parcheze in viata lor pe trotuar.

  Bravo Zoso. Regulamentul rutier e un rahat. Strazile sunt nesigure pentru biciclisti. Sa-i obligi sa mearga pe strada e ca si cum ai interzice circulatul cu bicicleta in Romania.

  *Ar trebui interzis atat parcatul pe trotuar cat si interzisul amenajarii de parcari cu accesul de pe trotuar.

  00
 13. este plina lumea de prosti si nesimtiti chiar daca sunt tineri sau batrini…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile