PC Garage la 12 ani

Unul dintre cele mai vechi magazine online românești împlinește azi 12 ani. Deși și-a schimbat proprietarul de 3 ori, rămâne un magazin de referință pentru piața din România pentru dedicarea lor spre zona de gaming.

Și au crescut odată cu clienții lor. Și au probabil cele mai bune filtre de produse din online. 

Altfel, dau niște premii de la Logitech ca să aniverseze asta.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. este unul din puținele magazin online pe care îl știu ce îmi dă voie să filtrez produsele în funcție de termenul de garanție <3 … ăsta este primul filtru pe care îl aplic când caut ceva.

  prefer produsele cu garanție mai lungă de 2 ani fiindcă de obicei au fiabilitate mai mare (minim 5 ani în cazul HDD/SSD), abia după ce găsesc la ei un produs care îmi place caut dacă este mai ieftin în altă parte (și de multe ori tot la ei este cel mai ieftin).

  00
  • P.S. inițial am vrut să scriu “singurul magazin” dar am schimbat la “unul din puținele” în timp ce compuneam mesajul fiindcă am descoperit că și la evomag se poate face căutare în funcție de garanție… dar este foarte incomod plasată funcția asta pe site la ei, nu se poate aplica direct ca filtru la lista de produse, trebuie făcută neapărat căutare iar criteriul de garanție este îngropat în mijlocul ditamai formularului de căutare.

   00
 2. NOU
  #3

  Au cel mai bun site(search, filtrare, specs etc.) de filtrare al componentelor de pc.

  Ca si magazin, parca tot mai rau, si de cand au fost preluati de emag au aceleasi preturi. Usor usor isi pierde identitatea.

  00
  • la filtrare sunt chiar ok, insa la search au scapari mari de multe ori. exemplu aleator: daca pun “macbook pro touchbar” imi afiseaza hdduri si pasta termica, niciun mac in lista

   00
 3. Nu numai la gaming sunt buni, sunt buni si la altele. Mi se pare ca au un departament mai bun de achizitii decat emag, au niste chestii faine pe care emag nu le are. Dar astea toate sunt de domeniul trecutului, emag a vazut ca nu se poate bate cu ei si a preferat sa-i cumpere :) Tipic.

  00
 4. frumos. advertorial, cu comentarii de la prieteni, si cu un video filmat cu telefonul.
  LMA PCGarbage.

  Filtre bune? meh. Cand stii ce cauti nu ai nevoie de filtre, cumperi pentru ca te-ai uitat in online si sunt bune. Degeaba ai garantie 20 ani daca ti se spune ca ‘are praf pe el domnu, s-a anulat garantia’.

  PS. Mai supravietuiesc pentru ca dau comision pe cont celui care cumpara pentru pj. Si firmele sunt clar cele care comanda serios nu un mouse sau o placa video sau un hdd ca orice amarastean.

  00
 5. Tocmai ce mi-am luat un parfum de la ei din zona de gaming…

  00
 6. Mai au ei și uscături … remarcă în calitate de client vechi și puțintel corporate

  00
 7. Mi-am cumparat o tastatura la care-mi dau cadou o tastatura si un mouse.

  Puteau sa dea si ei altceva macar celor care comanda tot tipendula ala de produs.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile