Patru tipologii mizerabile la români

Îmi place Remus Cernea când iese în public cu idei bune, care nu sunt ale lui, dar sunt bune. Aia cu înlocuirea orelor de Religie cu ore de Logică si Dezbatere, de pildă. Pentru că altfel nu am avea așa ceva.


Băiatul care a făcut scriptul ăsta a lucrat după niște specificații: să fie simplu. Am șters cel puțin 20 de comentarii de la oameni care aveau idei mult mai bune. Trebuia făcut așa. Trebuia făcut invers. E mai simplu cu metoda asta. E mai simplu să faci așa. Oameni cu idei mai bune, fără îndoială, ceea ce e mișto. Inventivitatea e un lucru tare bun.


Și ajungem la tipologia doi. Românul care are idei mai bune decât ce există pe piață, are știința de a face, dar nu vrea să facă, pentru că …da’ de ce. E mai simplu să dea indicații și să dea cu tifla. Are timp să explice ce trebuie făcut și cum, dar nu are timp să pună mâna să facă. Și deși i se atrage atenția că e e porc să tot insiste că știe el mai bine și să nu facă nimic niciodată, continuă.


Tipologia trei. Cocalarul mă abordează cu o problemă, discutăm, discuția o ia razna și el mi-o trântește “hai că n-am timp de tine”. Păi cine pi*da mă-tii te-au pus să mă bagi în seamă?


Tipologia patru. Cocalarul supărat că a îndrăznit cineva să îi pună la îndoială calitățile scriitoricești și care transformă orice discuție într-o luptă de clasă. Că se simte asuprit de ăia care știe a scrie. Și citează tot ce poate, de la lipsa de educație și bun simț că îndrăznesc să îi atrag atenția până la oameni care au abandonat școala și sunt miliardari.


 

 

 

say-pretending

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Te-as contrazice, dar poate ai treaba si te retin. :))

  00
 2. treaba ? Ce e aia ?

  00
 3. Pentru hiho.ro nu functioneaza scriptul.

  00
 4. Vezi… d-aia te urăște lumea; că ejți grobian și n-ai maniere.

  00
 5. Legat de art. cu scriptul ăla. Chiar scrisesem și eu despre acel subiect, nu cu ajutorul unui script, dar despre o metodă mai de rahat, dar oarecum ok. Eu n-am pomenit în comentariu că metoda e mai bună sau mai proastă, sau cine știe ce, dar dacă eram în temă, speram să prind și eu ceva de pe la tine. Dar bine ai făcut, că altfel nu se mai întorceau cititorii :).
  O seară faină.

  00
 6. „ce te iei frate de romani. romanii au fost primii care au pasit in spatiu. toata lumea stie ca americanii nu au ajuns pe luna. tu nu citesti youtub? in primul rand esti bulgar si tactu e la bulau. asa ca mucles. a… era sa uit. ai noroc ca nu stiu unde stai ca te ascunzi ca altfel it-i rup gatu.”

  00
 7. @Trefla poftim pt hiho.ro

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube