Patriciu e bou?

Un grup de investitori format din IMMORENT (societate membră a Erste Group), Grupul Rompetrol şi familia Patriciu investeşte 300 de milioane de euro în Smart City, un ansamblu urbanistic în Bucureşti, precizează un comunicat al IMMORENT. (din Cotidianul)

Orasul va fi construit în Băneasa. Cum care Băneasa? Aceeaşi Băneasa supra-aglomerată. Aceeaşi Băneasa de lângă Pipera, Ikea şi de lângă Snagov. Aceeaşi Băneasa pe care o parcurgi în 1 oră, dacă ai noroc. Aceeaşi Băneasa care e un coşmar dimineaţa şi seara şi în weekend.

Bună alegere!

Ieri, când mă întorceam de la conferinţa Falsoft, nu am putut să nu remarc cât de prost e construit Pipera. Străzi înguste, străzi în construcţie, căi de acces prost gândite şi strâmte, un stil arhitectonic jenant (ai crede că nişte oameni care au câteva sute de mii de euro de dat pe casă ai angaja un artitect care să ştie).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Pipera…nu as locui acolo nici mort,zona arata ca dra*u, fara canalizare, esti obligat sa-ti sapi WC in spatele casei, cand ploua te poti plimba cu barca de 20000$ prin casa de 100000….0000$, ca sa nu mai vorbesc de drumuri si restul utilitatilor. :))

  Decat sa arunc 6000euro pe metrul patrat acolo mai bine cumpar cu 10 euro intr-una din miile de comune din restul tarii si care pe deasupra beneficiaza de toate utilitatile ce lipsesc din acea zona exclusivista :))

  00
 2. Arhitect sigur au angajat, dar daca patronu` vrea pe roz, cu balcoane si alei incadrate de coloane de alea din gips, ce sa-i faci? Plus casele alea stil vila veche nationalizata: dreptunghiulare, in colturi drepte, gri si acoperite cu tabla.

  00
 3. distanta fata de limita proprietatii, care e in general minim 3m (nu de alta, asa zice legea) e in majoritatea cazurilor din pipera 80cm, exact cat sa el intre o schela sa zugraveasca :).
  toti au avut arhitecti, doar ca au luat acel tip de arhitect numit „arhitect de centura”, din motive evidente. stiu unii colegi care au semnat zeci de proiecte pe acolo, nu stiu daca au vazut la vreunul planurile.

  00
 4. Eu cred ca maharii planuiesc o sinucidere in masa si d-aia se aduna toti in Baneasa. Or astepta un Boeing…

  00
 5. se intampla peste tot. casoaie urate, tone de betoane inghesuite pe suprafete minuscule. intrebarea e aceeasi mereu: idiotz? – la cati bani incearca sa afiseze ca ar avea, puteau lejer sa-si ia o parcela decenta pe care sa-si intinda nevasta la soare, sa friga un mic, ceva…

  00
 6. alex mare bou esti cu wcu tau

  00
 7. In stire e vorba de un teren in spate la Casa presei, dincolo de calea ferata, linga Butan Gas. Terenul este al Rompetrol de mult timp. Zona e ok. Nu e foarte aglomerata. Nu e asa mare trafic, si din Jiului se poate ajunge chiar ok. Baneasa nu insemana numai la dreapta lui DN1. Eu folosesc scurtatura asta cind vin de pe DN1: Jandarmeriei, sos. Straulesti (sau Coralilor), Jiului si imediat ies la Romexpo.

  00
 8. NOU
  #8

  mda..e un bou cu 2 miliarde de Euro in cont…facea-m-as si eu dobitoc !..

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube