Pasivitatea sinistră și Ligia Pop

Tanti asta a fost senzația zilei pe feisbuc. Lumea s-a amuzat la tâmpeniile debitate, de departe cel mai tare articol al ei fiind cel cu “menstruația se vindecă cu bioenergie”.

Și toată lumea a fost de acord că e nocivă și trebuie oprită. Și gata. Problema a fost rezolvată: am descoperit pe cineva care face rău proștilor și am decis că trebuie făcut ceva. E de ajuns. Doar nu o să ne apucăm și să facem ceva?!?!

Și în timpul ăsta ne plângem că PSD violează oameni din online, închizându-le conturile de pe feisbuc? Asta e diferența, ăia fac ceva. Dau report, self harm and injury, Facebook șterge. Ia act de raportările utilizatorilor și șterge. Dar românul deștept e prea deștept să facă asta. El doar subliniază că e o problemă. Și gata.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

30 comentarii

  1. Nici închiderea paginii de FB nu e mare rezolvare. Cel mai interesant ar fi sa meargă cineva să explice unde greșește, acolo, la ea pe blog, în comentarii, cu cap și coadă, pentru că ăla rămâne și e găsit. Doar că pentru asta trebuie puțină documentare. Ok povestea cu bioenergiile e una, dar în afară de asta(și altele ciudate de pe acolo), luat la puricat subiectul nu pare așa simplu. Sunt femei acolo care povestesc că nu le mai vine după ce au adoptat o dietă raw. Mint? De ce? Aparent sunt femei cărora nu le mai vine, desi ar trebui. Aud că nici anorexicele nu au ciclu. Dar e bine? De ce? 90% dintre oameni habar n-au ce e aia menstruație, 99% n-au citit articolul, nimeni n-a mers pe linkurile la care face de fapt trimitere, cine să stea să citească din cărțile la care trimite? Dar e bine că avem păreri. Nu așa se combat problemele de tipul ăsta. Fiindcă tot veni vorba de făcut ceva!

    00
    • dacă dispare de pe fb, dispare și publicul ei, și nu va mai avea motiv să scrie tâmpenii.

    • Premii Youtube raw cheff sau asa ceva, cetățenie SUA, evenimente cu sute de oameni în toată țara de câteva ori pe an. Fata chiar vinde, livrează (storcătoare, produse dedicate etc) Nu cred că dispare publicul ei așa ușor. Nu e Olivia!

      00
    • n-ai invatat nimic, nu poate sa dispara de pe fb, sunt zeci de grupuri, prostii se regasesc repede, isi face alt cont pana la sfarsitul lunii are aproape acelasi numar de urmaritori.. de aia nu mai dau report pe fb decat la conturi care imi trimit cereri de prietenii, ca nu ma intereseaza, e plin de kkt si nu-mi pasa, sa il manance toti si sa moara impreuna cu facebook :)

      00
    • @haivas: Pe blogul personal proprietarul taie si spanzura. Comentariile contra ajung la gunoi.

      00
    • Tu ce spui, sa existe unul care sa se documenteze temeinic pentru a combate o proastă.
      Câtă pierdere de timp! , nu crezi?

      00
    • II dau dreptate lui Haivas – Ligia de fata este activa de ceva ani si are activitate sustinuta, nu e pur si simplu o tanti care debiteaza prostii.
      Nu merge sa ‘o inchizi’ ci sa o combati pe cat se poate. Si atunci sansele de izbanda sunt mici fiindca asta e jobul ei vs comentatorul care face asta in timpul liber. E insa o alta parere expusa publicului ei care altfel ia de buna orice chestie spusa de Ligia.

      00
  2. “Ce se întîmplă în situaţiile B şi C cînd femeia are menstruaţie foarte redusă cantitativ, respectivnu are deloc? În situaţia C se poate aplica un raţionament logic şi anume opusul ideii dinsubparagraful anterior: ovocitul secundar nu se mai elimină iar globulul polar nu se mai dezorganizează”
    asta e un citat din cartea de medicina scrisa de electronistul pensionar pe care-l da madame la referinte.
    tanti asta e normala la cap? :)

    00
  3. Tanti e de la mine din sat si face echipa cu sotul dumneaei. Se pricep la absolut tot.
    https://www.youtube.com/watch?v=EVRIbYvbfE8

    00
  4. Io am intrat aici ca credeam ca e vorba de Ligia Munteanu…

    00
  5. Are 8 carti? Are!
    Are 78000 de followeri pe FB? Are!
    Pana si tema de la blog e: Tema: Profile de Organic Themes.

    Ce pana mea ai vrea sa facem noi astia mancatorii de carne?!
    Acuma o mai promovezi si tu!

    00
  6. Nu saboteaza nimeni si editura Casei Regale unde isi publica specimenul lucrarile?

    00
  7. “Consultanță telefonică
    180 RON (TVA inclus) · O convorbire telefonica de ½ ora cu Ligia Pop, timp in care vă va oferi suportul si ajutorul ei cu problema dumneavoastra legată de alimentatie. Detaliile sunt aici: “

    00
  8. Ce vedeti voi acolo e o mica parte din nebuniile ligiei si mereu m-am intrebat de ce tocmai ea a fost omisa cand Olivia steer era luata la pl.
    ligia pop e de doua ori mai nebuna decat Olivia iar daca aceasta din urma e motivata doar de moartea surorii ei, ligia pop e manata de bani.

    ligia pop mai are articole despre cum menstruatia nu e naturala si daca mananci vegan iti dispare menstruatia.
    in general promoveaza orice care vinde, ultimul dispozitiv era un orgonit din ala de-l pui in casa si absoarbe undele electromagnetice nocive printre care si Wi-Fi-ul :))

    dar asta nu e nimic, vedeti ca pe un grup de mamici intreaba una ce sa faca daca copilul e deochiat in afara de tatal nostru iar alea raspund ca sa-i dea cu urina pe fata. bai nene, Romania e medievala rau.

    00
  9. Lumea face ceva. Și primește răspuns de la faisbuk că “ah, da, am verificat, pagina e ok, du-te plimbă ursu'”.

    00
  10. Șef, problema nu e la românii care nu îi dau report pe Facebook, ci la industria online care o validează, premiază și o pupă în pulă… Cazul Olivia Steer nu e la fel? Toți sunt de acord că aia e nebună, dar soțul este invitat prin tot felul de campanii.

    00
  11. Totuși, manualele de anatomie de clasa a vii-a și a xi-a unde sunt?! 8 clase ar fi trebuit să studiem toți.

    00
  12. Io cred ca un alt front pe care trebuie lucrat este distributia: Emag.ro vinde asa ceva? Elefant? Carturesti? De ce?

    00
    • Pentru ca scoat bani din astea. Pe Emag si Carturesti gasesti de toate: homeopatie, spiritism, bioenergie. Sa fie profit…

      00
    • Trebuie să fim atenţi cu idei din astea, chiar dacă sunt idioţi, e totuşi liberă exprimare.

      Odată ce pornim pe calea “cartea x sau y” trebuie interzise pe motiv de z, se poate ajunge foarte urât.

      Trebuiesc combătute cu argumente coerente şi gata. Iar dacă omul e prost, nimeni nu-l poate proteja de propria prostie cu forţa, şi nici n-aş vrea să trăiesc într-o societate care ar face-o.

      00
  13. stai putin, de ce trebuie oprita? pentru ca insira niste baliverne pe care le cred niste dobitoci? pai come on, pe principiul asta ar trebui interzise toate partidele si cultele religioase.

    00
  14. Habar n-aveam de chelnerita asta pana sa n-o promovezi tu aici.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.