Dacă dăm la o parte penalty-ul ăla…

A fost un meci prost. De aia nu mă mai uit la fotbal, că nu am ce vedea. Pe vremuri, vedeai șuturi pe poartă. Acțiune. Faze fixe în care prostul care centra nu centra în bălării. Cum bă să bați 20 de cornere și să nu dai nici un gol? De ce plm juma de echipă are 1.90?

Cel mai trist e că nu am văzut driblinguri. Faza aia când treci de un adversar cu o schemă, așa se numesc. Nu joci măgărușul până obosești. Treci de el cu mingea la picior. Mă uitam la atacanții vieții, sprintau cu mingea până se loveau de zid și acolo se termina atacul.

Altfel, multe reclame la pariuri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Parca erai pasionat de topoare, acum nu-ti mai plac, cine sa te mai inteleaga…

  2. Coates, 53, earned a director’s salary of £421million for her role as chief executive of Bet365, plus another £48million dividend for her 50 per cent stake in the business.

    The mega financial package means she took home 3,126 times more than the Prime Minister, who earns around £150,000.

    Her pay packet works out at almost £54,000 an hour and was also more than all of the salaries of the chief executives of Britain’s 100 largest listed companies put together.

    Asta daca se mai intreaba cineva de ce atat de multe reclame la pariuri.

    Meciul a fost prost, trebuie sa il compari cu cel de aseara macar, dintre Italia si Spania. Danemarca a avut tactica si tehnica dar jucatori au fost cam slabuti fizic, ar trebui sa mai manance ceva. Englezii, nici macar ghioage ca la tara nu au dat, ii mananca Italia in finala, posibil cu 4-0

    • Un specialist in fotbal care nu se uita la cate goluri a luat Anglia in ultimele meciuri.

    • Eu zic sa te uiti si cu cine a jucat Anglia meciurile alea … poti zice de Germania ceva dar Germania e la nivelul Ungariei acum

    • uiti ca italia a trecut cu greu de elvetia.

    • Aia a fost Spania … iar Elvetia a trecut de Franta la penaltiuri în România… Elvetie care a avut un atac f bun, cam cum ar vrea autorul, dar si o aparare svaiter cu un portar de asemenea f bun pâna la penaltiuri.

    • Încă o dovadă si aici ca toată lumea se pricepe la fotbal. Decat atat: ,,a fost unul dintre cele mai bune meciuri de la acest CE,, Jose Mourinho. Un prost care nu citește blogurile din Romania!

  3. Eu nu inteleg la ce meci te-au uitat tu!

  4. Eu ma uit extrem de rar. Mi-a placut ce am vazut!

  5. Pițurcă sau Marica e beat? sau doar eu?

  6. La 2-1 pentru Anglia, Danemarca juca de parca ei conduceau

    • Pai chiar conduceau. La 1-1, ii nenoroceau danezii la penalty.

    • la cât de prost a executat ăla, căpitanul vieții, îi cocoșau danezii.

      și după ce a ratat penalty-ul, se bucura ca un viteaz.

    • Asta e primul meci la EURO2020 pe care il vad cu comentariul din România. Nu zic ca fost bun sau rau, dar dupa ce am mai ascultat vreo12-13 comentarii in alta limba vara asta, aici m-a frapat partizanatul comentatorilor. Tineau cu Anglia si tremurau pentru fiecare atac lesinat al englezilor. In plus, tot vorbeau despre bani, despre cat valoreaza sau s-a vandut jucatorul ala sau ala. Prea mult despre bani.

    • @ StefanV … asa îs românii, mai slugi … sau cu bilet pe victoria Angliei

  7. Cel mai mult mi-a plăcut de Ronaldo
    O să-i umple de sânge în finală

  8. Fotbalul: o activitate de divertisment, show, unde 20 de inși aleargă fără un scop după o bășică.

  9. Cu toata dragostea, asta-i jocu’ Angliei dintotdeauna. Asta e si explicatia pentru care singura data cand au castigat campionatul mondial de fotbal a fost acu’ 55 de ani, in 1966 cand ce sa vezi se desfasura la ei acasa (deci erau si calificati din oficiu ca gazde). Imi aduc aminte ca ma uitam pe vremea cand juca tatuatu’, sotzu lu aia de la Spice Girl, si timp de 90 de minute ceea ce faceau englejii era sa dea pase lungi in adancime, incercand sa-l gaseasca pe pomanagiu.

    • Care pomanagiu, boss? Că tatuatu’, sotzu lu aia de la Spice Girl, era mijlocaș ofensiv, nu vârf de atac.

  10. Interesele sunt enorme de cand sunt la mijloc multe milioane (jucatorii, antrenorii, cluburile, etc sunt toti milionari)

    Fotbalul de azi e foarte pragmatic, nimeni nu risca nimic, au apus vremurile lui Ronaldo (cel original) care trecea de 5-6 la rand, de ultimul cu o „braziliana” si apoi inscria. Azi daca incearca asa ceva nu mai vede terenul apoi, nici el nici antrenorul.

    • Pentru UEFA o finala Italia -Anglia aduce evident mult mai multi bani decat una cu Danemarca. Arbitrii nici nu au fost mituiti au inteles imediat care este directia corecta in care trebuie ajutat umpic.

    • @nicu, mereu a fost asa, cei care au fluierat cum a dorit uefa au fost recompensați si in urmatorii ani cu meciuri importante din Champions League. Arbitrul de aseară va prinde o finala champions league in următorii ani.

    • Ar trebui făcut un articol având la baza acest comentariu.
      Nu sunt microbist, nu cunosc fotbal, dar as citi o analiza despre cum s-a transformat fotbalul intr-un joc al banilor, iar placerea spectacolului in plăcerea pariurilor.
      Evoluția fotbalului in ultimii… de câți ani e trendul ăsta cu „banul contează”?

      „Azi daca incearca asa ceva nu mai vede terenul apoi, nici el nici antrenorul.”… de când a început „azi”?

    • turneele naționale au devenit foarte obosite pentru că jucătorii nu fac bani acolo, ei fac bani de la club. și nu vor să se accidenteze. naționaliști, dar până la bani.

    • “Azi daca incearca asa ceva nu mai vede terenul apoi, nici el nici antrenorul.”… de când a început “azi”?

      Cam de când a câstigat Grecia campionatul european de fotbal … sau de când a câstigat Mourinho Liga Campionilor cu FC Porto … sau de când Coreea de Sud a ajuns în semifinale la Mondial. De atunci autobaza s-a mai subtiat un pic si nu prea mai poti face mare lucru fara un atacant sau doi mai bun … iar asta e cam de când Islanda a batut Anglia la euro în 2016 în optimi. Si de asta acum vezi Elvetia, Ungaria, Danemarca si chiar si Austria, punând probleme echipelor mari, au vazut la Islanda ca nu e chiar un accident si au aruncat cu banii spre un antrenor bun. Ungurii au un italian ca antrenor noi îi avem pe Radoi si Mutu, ala cu liniutele. Pe noi cred ca si Luxembourg ne-ar bate acum.
      Cat despre bani, UEFA si Anglia sa ne aducem aminte de unde vin majoritatea echipelor ce vroiau sa faca superliga, asa ca trebuiau si ei cumva “periati”, mai un penalti dubios, mai un 7 minute de prelungire sau 3 minute în AET si doar 1 minut când ataca Danemarca, mai un parcurs lejer … destul pentru o echipa decenta de fotbal cât sa-i aduca în finala la ei acasa. Eh, acum în finala sunt pe cont propriu ca si unele echipe din Italia visau la superliga.

    • @Cristi: chestia asta a inceput de cand vreo doi gigei s-au uitat la un meci prost de fotbal si isi amintesc cum pe vremea lor se intampla un cacat pansat….

      Nu s-a schimbat nimic. In continuare exista oameni care dribleaza si oameni care centreaza, atat ca daca te uiti din joi in pasti fix la Danemarca-Anglia si tragi o concluzie pe baza acestui meci…

  11. 110% corect despre meci. Nema dribling, faze de 2 bani, atac la englezi fara noima, finalizare din parti, vedetisme la finalizare si suturi de-au omorit juma de tribuna in spatele portii. Iar danezii… parca erau Avintul Prabusirea, autobaza-n poarta si fotbal deloc.
    si acum definitia stiintifica a fotbalului: joc pentru impotenti. Pe islaz alearga 22 dupa una, iar cind o prind ii dau cu piciorul.

    • Danezii au fost cu spectacolul, cu driblingul dar au obosit repede … englejii au înscris din autogol si dintr-un penalti respins de portar, gen ai ratat odata mai încearca odata

  12. Ba da portarul ala danez mai da’l in …
    bun tare

  13. Te citesc din 2011, cred ca e prima postare despre un meci de fotbal.

  14. Nu zic ca trebuie sa-ti placa dar asta e fotbalul modern.

    Ca sa anihilezi talentele aglomerezi zona si alergi mai mult decat adversarul. Prin urmare nu mai poti dribla unul pentru ca intotdeauna sar 2 pe tine si mai e inca unul pe-aproape.

    In plus toti alearga ca disperatii, nu mai e ca te odihnesti 10 minute sa bagi un sprint, cum facea Hagi pe vremuri. La mine un alergat lejer e de 1km / 6 min, asta inseamna 10 pe ora si 15 in 90 min. Astia alearga pe meci in medie 11-12 km. Cu sprinturi.

    Daca astia te plictisesc, stai sa vezi un meci de pe la noi. Daca te uiti imediat dupa un meci din asta international ti se pare ca la noi e in reluare, viteza de 0.5 la video.

    De asta incaseaza Messi si altii ca el miliarde, ca e capabil sa aduca 2-3 minute de spectacol in 90 de minute de plictiseala.

  15. se pare ca arbitrul n-a avut curajul sa-l supere pa ala micu si sa nu-i de penalty, desi s-a vazut clar plonjeul artstic…..

  16. toți de la calculator zic că hagi, maradona, ronaldo, nu se mai nasc fotbaliști ca ei, blabla, adevărul e că dacă ăștia ar fi jucat în zilele noastre erau niște mediocri ( iar ronaldo nazario doar un jucător bun, nu un fenomen).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile